Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Resident Evil Yaratıcısı Shinji Mikami Yeni Stüdyo Kurdu

 
 
Usta oyun geliştiricisi olarak karşımıza çıkan ve Resident Evil serisiyle ön plana çıkan Shinji Mikami, yeni bir oyun stüdyosu kurdu. Bu hamle, Shadows of the Damned Hella Remastered web sitesindeki biyografisi aracılığıyla ortaya çıktı ve şirket hakkında daha fazla ayrıntı paylaşılmadı. Stüdyonun adı ise Kamuy Inc. olarak karşımıza çıkıyor.
 
Shinji Mikami tasarımcı Goichi Suda ile beraber yeni proje yapmak istiyor
 
 
 
Shinji Mikami, popüler oyunlarla beraber adını duyurmuş ve sektörde büyük bir deneyime sahip isimlerden biri. Mikami, 2023 yılında 2010 yılında kurduğu The Evil Within, Ghostwire: Tokyo ve Hi-Fi Rush'ın arkasındaki stüdyo olan Tango Gameworks'ten ayrıldı. Bu stüdyo o dönemde Bethesda'ya satıldı.
 
Mikami yaptığı açıklamalarla beraber en iyi yıllarının ilk Resident Evil'i, 2002 GameCube yeniden yapım sürümünü ve Resident Evil 4'ü yönettiği zamanlar olduğunu aktarıyor. Bu dönemde bildiğiniz üzere Capcom şirketinde görev alıyordu.
 
Günümüze gelirsek Mikami şu anda Goichi Suda ile birlikte Shadows of the Damned Hella Remastered üzerinde çalışıyor. Bu projenin dışında Suda, yeni bir oyun deneyimi daha sunmak istediğini belirtiyor.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Videogameschronicle oyun firmalar oyunlar 2024
GTA 6 İçin Kötü Haber: 2026 Yılına Ertelendiği Bildiriliyor Baldur's Gate 3 İçin Devam Oyunu ve DLC Gelmeyecek

gokuba

24.3.2024 14:11:47

0
Efsane lord :)
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Sektörel Haberler
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız