Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Resident Evil: Mercenaries 3D'den Yeni Bilgiler

The Mercenaries'te herhangi bir hikaye olmayacak ve oyun tamamen aksiyona dayanacak
 
    Bu haftadaki Famitsu dergisinde sadece Resident Evil: Revelations ile ilgili bilgiler yoktu, bunun yanı sıra yine 3DS için hazırlanan Resident Evil: Mercenaries 3D ile ilgili yeni bilgiler de yayınlandı. 
 
    Resident Evil: The Mercenaries'in yapımcısı Masachika Kawata ve yönetmeni Kazuhisa Inoue Famitsu'ya oyunla ilgili bazı açıklamalarda bulundular. Şu an %70'i tamamlanan oyun 3DS'te oynayacağımız ilk Resident Evil oyunu olacak gibi görünüyor, çünkü Revelations'ın sadece %20'si tamamlandı.
 
    Bildiğiniz gibi Mercenaries aslında ilk olarak Resident Evil 3: The Last Escape'te başlayan bir oyun moduydu ve oyunu bitirince bu modu oynayabiliyorduk. Zamana karlı yarıştığımız bu mod şimdi RE: Mercenaries 3D'te tam bir oyuna dönüşüyor.
 
     Capcom yetkililerinin açıklamasına göre The Mercenaries 3D'de Resident Evil 4 ve 5'teki bölümler yer alacak. Yani Resident Evil 3'teki Mercenaries'i unutsak iyi olur. İşin ilginç yanı Mercenaries'in en zevkli olduğu oyun da Resident Evil 3'tü.
 
     Yapımcılar Mercenaries 3D'nin 2 ve üzerinde Wi-fi co-op desteğinin olacağını söylüyor. Önceki mini oyunların aksine Mercenaries 3D tamamen aksiyon üzerine kurgulanıyormuş ve herhangi bir hikaye elementine rastlamayacamışız.
 
 
     Mercenaries 3D'de en önemli eklenti ise oyuna 1. kişi bakış açısından nişan alma desteğinin (FPS gibi) gelmesi oluyor. Önceki oyunların bu modunda 3. kişi bakış açısından (yani karakterin omuz hizasından) oyunu hedef alıyorduk. Mercenaries 3D'de ise hedef almaya çalıştığımızda otomatik olarak FPS görünümüne geçeceğiz.
 
     Oyunun yönetmeni Inoue, 3D desteğinin oynadığınız alanda gerçekten bulunduğunuz izlenimi yarattığını ve düşman saldırıp ateş ettiğinde bunu hissettiğinizi söylüyor.
 
     Oyunda Şu ana kadar Chris Redfield, Claire Redfield, Jill Valentine, Jack Krauser ve Hunk oynanabilir karakterler olarak duyuruldu. Bu karakterlerde RPG oyunlarındaki gibi seviye atlama özelliği olacak ve karakter özelleştirmeleri de oyunda büyük önem kaplayacakmış.
 
     Tabi bu karakterlerin hepsinin kişisel özellikleri de olacak. Mesela Jack, okçuluk ve roket atar kullanımında iyi olacak ve yakın dövüşlerde bıçağını kullanacak. Kawata'nın açıklamasına göre Jack oyunda güçlü ve dayanıklı bir karakter olacak ve dengeden ziyade güçe odaklanacak.
 
     Bu açıklama her karakterin kendine has avantajları ve dezavantajlarının bulunacağı anlamına geliyor. Yani oynanış stilinize veya oynadığınız haritaya göre karakter seçiminizi yapmanız gerekecek, ya da karakterinizin zayıf özelliklerini geliştirmek zorunda kalacaksınız.
 
      Henüz çıkış tarihi açıklanmayan Resident Evil: The Mercenaries 3D, belki Revelations kadar ilgi çekmiyor, ama çok oyunculu oynanışa dayalı online karşılaşmalar yapmak isteyenlere göre birer bir olduğu da inkar edilemez.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
resident evil 3DS aksiyon tps Inafune 3D
John Marston'a Mükemmel Bir Cosplay Çalışması Portal 2, VGA'da Yer Alacak

mustafabsc

8.12.2010 12:34:11

0
Grafikler kötü geldi bana ama...
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Resident Evil: The Mercenaries 3D
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız