Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

RE: Mercenaries, Amazon.com'da Bombalandı !

Oyuncuların, Capcom'a tepkisi hayli büyük.
    
     Geçtiğimiz günlerde yayınlamış olduğumuz haberimizde de belirttiğimiz; Nintendo 3DS için çıkışını gerçekleştiren Resident Evil: The Mercenaries 3D'nin kayıt sorunu görünüşe göre Capcom'un başını epey ağrıtacak.
 
     Oyunda sahip olduğunuz kayıtların silinememesi ve haliyle ikinci el olarak satmak istediğimizde sıkıntı olması sebebiyle Amerika'nın önemli oyun mağazalarından birisi olan GameStop'ta da ikinci el takası durdurulmuştu. Bu hareketin ikinci el oyun satışlarına engel olmak amacıyla yapıldığı düşünülse de Capcom bunu kabul etmemiş ve GameStop ile masaya oturarak ikinci el satışlarına devam edilmesi üzerine anlaşmaya varılmıştı.
 
     Bugün itibariyle GameStop RE : The Mercenaries'i takasla alıyor almasına da... Oyunun kullanıcıları Amazon.com sitesi üzerinden Capcom ve oyuna verdi veriştirdi. Örneğin bunlardan birisi:
 
" Oyunun ne kadar iyi gözüktüğü, ne kadar eğlenceli olduğu veya kaç para olduğu umrumda bile değil. Sadece tek bir kayıt alanı var ve daimi olduğu için silemiyorsunuz. Capcom, bu ürünle birlikte müşterilerini dilediği gibi yönlendirmek ve kontrol etmek adına emsalsiz, yeni bir yola başvurmuştur. "
 
Bir diğer oyuncu ise...
 
" Müşteri haklarını aşındırmayı bir adım öteye taşıyan bu özürlü ürün hakkında söyleyecek başka hiç bir sözüm yok."
 
     Capcom her ne kadar inatla kabul etmese de, bu özelliğin ikinci el satışlarının önünü kesmek olduğu su götürmez bir gerçek. Bakalım bu durum oyunun satışlarını ne derece etkileyecek  ?

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Destructoid Resident Evil: Mercenaries Nintendo Capcom 3DS Aksiyon
Left 4 Dead'e Başarılı Bir Hayran Filmi Novarama, Playstation'a Özel Çalışacak
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

el_jericho

29.6.2011 12:50:40

-1
Aslında kullandıkları sistem mantıklı, daha doğrusu onlar öyle sanıyor ancak oyunun 2. el olarak yada daha sonradan satılması durumunda bu tek kayıt sistemi çok sorun çıkartır. Kullanıcılar, Capcom'dan daha haklı.

BlackBeasT

29.6.2011 12:47:26

+1
Capcom bu kafayla giderse yakında çok zor günler bekliyor.Elinde kalan oyunlarıda kurtarmaya yetmiyecek gibi ,Açgözlülüğün kurbanı olucak...
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Resident Evil: The Mercenaries 3D
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız