Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Resident Evil: Damnation Duyuruldu (Film)


     Resident Evil oyun dünyasında olduğu kadar film sektöründe de ilgi görmeye devam ediyor. Hatta Resident Evil serisinin son filmi şu sıralar box office listelerinde de üst sıralarda yer alıyor.
 
     Milla Jovavich'in başrolünü oynadığı bu Resident Evil filmlerini bir kenara atacak olur ise Capcom serinin oyunlarına daha uygun olan CGI filmlerle karşımıza çıkmaya devam ediyor. Son olarak 2008 yılında Resident Evil: Degeneration ile karşılaşmış ve ikinci oyun sonrasında Leon ile Claire'i tekrar bir arada izlemiştik.
 
     Capcom bugün yaptığı açıklama ile yeni bir CGI film projesini daha duyurdu. Degeneration'dan sonraki konuları anlatacak olan filmin adı ise Resident Evil: Damnation olacak. 2012 yılında Japonya'da çıkacak olan filmde gene Leon S. Kennedy'i ana karakter olarak göreceğiz. TGS 2010'da yeni bilgilerine kavuşmayı umduğumuz film ayrıca 3D olarak çıkacak.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Resident Evil: Damnation Leon S. Kennedy Capcom
Steam'de "Cüzdan" Dönemi Başladı 25'lik Mario'ya Nostaljik Bir Kutlama Reklamı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Guest-3B4A5CE48

14.9.2010 23:19:02

0
leon re4'teki gibi değil

Immolatıon

14.9.2010 14:13:29

0
degeneration u izlemiştim güzeldi ama animasyon gibiydi yani gerçek insan değildi buda öyle olucak heralde güzel ilkini beğenmiştim ama sonunu hatırlamıyorum yine izlerim. :D
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Resident Evil: Degeneration
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız