Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Resident Evil 7'nin ‘Kitchen’ Demosu Önümüzdeki Hafta PSVR için Çıkacak

   Capcom, resmi twitter hesabı üzerinden paylaştığı gönderi ile birlikte Resident Evil 7 ‘Kitchen’ demosunun -Avrupa bölgesi de dahil olmak üzere- PlayStation VR kullanıcılarına sunulacağını açıkladı.
 
   ‘Kitchen’ demosu PlayStation VR'ın çıkış günü yani 13 Ekim'de kullanıcılara sunulacak.
 
    Resident Evil 7, 24 Ocak 2017'de PlayStation 4, Xbox One ve PC için çıkış yapacak. Oyun 12 ay boyunca PlayStation VR'a özel kalacak. 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Resident Evil 7 Capcom PlayStation 4 Xbox One PC Korku Oyunu
GTA Online'ın Bikers DLC'si Çıktı Deus Ex: Mankind Divided'a HDR Desteği Geldi
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Gamer007_

5.10.2016 12:57:51

0
kardeş neyin noktalam işaretinden bahsediyorsun dikkat etmek zorundamıyım ayrı ben yazmıyorum telefona söyledim o yazıya döktü noktalama yapamıyor naparsın

dingo egret!

5.10.2016 01:06:17

0
quote:

Orijinalden alıntı: Gamer007_ SONY MERKEZİ ARADIM !!! PLAYSTATİON VR NEDEN DÜNYA İLE AYNI ANDA DEĞİL NE ZAMAN ÜLKEMİZDE SATILACAGINA DAİR BİR TARİH BİLE YOK NEDİR BU DİĞER ÜLKELERDEN NEDEN AYRI TUTULUYORUZ UFACIK ÜLKELERDE BİLE PS VR STANDI VAR MİLLET DENİYOR KOCA ÜLKEDE NE STAND VAR NEDE ÇIKIŞ TARİHİ NAPMAYA ÇALIŞTIĞINI ANLAMIYORUM
Yemin ederim noktalama işaretlerinin kıymetini daha bi iyi kavradım şu eşsiz ifaden sayesinde kardeş... Şu anlatım tarzını hiç bozmadan kitap falan yazsana.

# Ace #

4.10.2016 18:46:39

+1
Hemen satışa çıksa ne olacak dolar olmuş 3.1 hala mal gibi yaşıyor bu halk, en ufak ne oluyoruz diyecek beyin yok neyse.

gokhanvai

4.10.2016 17:35:01

0
İşte geri ülke olmak böyle bir şey.

Gamer007_

4.10.2016 17:13:45

0
SONY MERKEZİ ARADIM !!! PLAYSTATİON VR NEDEN DÜNYA İLE AYNI ANDA DEĞİL NE ZAMAN ÜLKEMİZDE SATILACAGINA DAİR BİR TARİH BİLE YOK NEDİR BU DİĞER ÜLKELERDEN NEDEN AYRI TUTULUYORUZ UFACIK ÜLKELERDE BİLE PS VR STANDI VAR MİLLET DENİYOR KOCA ÜLKEDE NE STAND VAR NEDE ÇIKIŞ TARİHİ NAPMAYA ÇALIŞTIĞINI ANLAMIYORUM
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Resident Evil 7
+ TAKİBE
AL
9 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız