Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Resident Evil 2, 3 ve 7 Biohazard Yakında Switch Bulut Platformuna Geliyor

 
 
Capcom, Resident Evil 2 Cloud'un 11 Kasım'da Switch için çıkacağını ardından Resident Evil 3 Cloud'un 18 Kasım'da ve Resident Evil 7 biohazard Cloud'un 16 Aralık'ta çıkış yapacağını duyurdu. Üç oyun da şu anda PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One ve PC'de mevcut. 
 
Resident Evil 2 
 
İlk olarak 1998'de yayınlanan ve serinin en unutulmaz oyunlarından biri olan Resident Evil 2, yeni nesil konsollar için tamamen yeniden tasarlanmış olarak geri döndü.
 
Resident Evil 3
 
Jill Valentine, Umbrella'nın uyguladığı vahşete tanıklık eden Raccoon City'de kalan son insanlardan biridir. Umbrella onu durdurmak için büyük gizli silahı Nemesis'i kullanıyor.
 
Resident Evil 7 Biohazard
 
Güney Amerika'da terk edilmiş bir çiftlik evinin çürüyen duvarlarından tehlike ve tecrit akıyor. "7", hayatta kalma ve korku türüne yeni bir soluk getiriyor ve "İzole Görünümle" oyuncu perspektifinden görüntü sunuyor. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Resident Evil 7 Capcom PlayStation 4 Xbox One PC Korku Oyunu
Square Enix, SaGa Emerald Beyond'un Ticari Hakları için Başvurdu Resident Evil Re:Verse'ün Çapraz Oyun Erken Erişim Tarihi Açıklandı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Resident Evil 7
+ TAKİBE
AL
9 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız