Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Resident Evil 7 ‘Not a Hero’ DLC'si Ertelendi

 
   Resident Evil 7: biohazard için ilkbaharda sunulması planlanan ve Chris Redfield'ın yer alacağı ücretsiz indirilebilir içerik ‘Not a Hero’ ertelendi. 
 
   Capcom erteleme ile ilgili olarak içeriğin yüksek beklentileri karşılayacak kadar iyi olmadığı sonucuna vardığını belirtti ve içeriği belirsiz bir tarihe erteledi. 
 
   Ayrıca Capcom "Amacımız bu içeriğin ana oyunun yüksek kalitesiyle eşleşmesidir, bu sebeple bu hedefe ulaşmak için daha fazla geliştirme zamanı gerekmektedir. Hayranlarımızın seveceği bir şey yaratmak için bu zamanı kullanacağımızdan emin olabilirsiniz." dedi.
 
   Ayrıca yapımcı Jun Takeuchi, Capcom'un bir başka indirilebilir içerik üzerinde daha çalıştığını da onayladı. 
 
   Resident Evil 7: biohazard şu anda PlayStation 4, Xbox One ve PC üzerinde ulaşılabilir durumda.

Bu haberin bağlantısı
URL
Resident Evil 7 Capcom PlayStation 4 Xbox One PC Korku Oyunu
Sniper Ghost Warrior 3 Multiplayer Modu Olmadan Çıkış Yaptı Marvel vs. Capcom Infinite | Çıkış Tarihi, Yeni Karakterler, Hikaye Fragmanı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

26.4.2017 06:34:52

0
Geçtiğimiz hafta RE 7 yapımcılarının 8. oyunun 7. oyundan her yönüyle çok farklı olacağını söyledikleri bir demeçlerini okumuştum. Yıllardan beri ne tür bir arayış içerisinde olduklarını sanırım kendileri bile bilmiyor. Oyun seresinin devamlı başkalaşım geçirerek rezilliğin çeşitli örneklerini sunmasından bıkmamaları kendilerini bir yere kadar taşıyacaktır. RE 7 için başarılı olduklarını düşünselerde ben sadece sefil bir oyun görüyorum.

Zarbo257

26.4.2017 05:12:45

0
quote:

Orjinalden alıntı: Kasatka Karsinizda çocuk var sanki. Ucresiz DLC nin amaci ücretsiz dlc cikana kadar insanlarin anakonunun tamamen bir parcasi olan o (BU DLC) dlc yi oynamadan sattırmamak. Ne kadar sure oyuncu elinde ki re 7 yi elinde tutup ücretsiz dlc yi beklerse ONLINE i olmayan sadece single dan ibaret olan oyun da o kadar cok satar cunki ikinci elin bir kismini BEDAVA DLC tuzagi ile engellemiş olursunuz. Bakin DLC hemen cikacak dedikler paralisi geldi bedava olani hazir değilmiş ? Yersen . Satis Ivmesi baya bi dusene kadar da DLC nin cikacagini sanmiyorum.
Valla hiç böyle düşünmemiştim baya mantıklı yazmışsın cidden doğru olabilir.

dark_hell_86

25.4.2017 18:53:25

0
8. oyunun hazırlıklarına başlandı, ücretli dlc'ler satışa sunuldu ama bedava dlc hazır olmadığı için ertelendi. YERSEN. Kalite falan bahane.

Kasatka

25.4.2017 17:42:22

+1
Karsinizda çocuk var sanki. Ucresiz DLC nin amaci ücretsiz dlc cikana kadar insanlarin anakonunun tamamen bir parcasi olan o (BU DLC) dlc yi oynamadan sattırmamak. Ne kadar sure oyuncu elinde ki re 7 yi elinde tutup ücretsiz dlc yi beklerse ONLINE i olmayan sadece single dan ibaret olan oyun da o kadar cok satar cunki ikinci elin bir kismini BEDAVA DLC tuzagi ile engellemiş olursunuz. Bakin DLC hemen cikacak dedikler paralisi geldi bedava olani hazir değilmiş ? Yersen . Satis Ivmesi baya bi dusene kadar da DLC nin cikacagini sanmiyorum.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Resident Evil 7
+ TAKİBE
AL
9 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız