Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Resident Evil 4 Separate Ways için HD Modu Geliyor

 
 
Resident Evil 4 Separate Ways için yeni bir HD modu geliyor. Hayran yapımı mod sayesinde grafikler HD kalitesine yükseliyor. Separate Ways, Resident Evil 4 HD ve belirli RE4 sürümlerinde bulunan bir bonus oyundur.
 
Resident Evil 4 Separate Ways'i HD'ye yükseltmeye yönelik mod projesi etkileyici bir ilerleme kaydediyor ve geliştirici oyunculara çalışmaları hakkında yeni bilgileri duyurdu. YouTube'da yayınlanan mod, oyunun ilk üç bölümünü HD bir şekilde gösteriyor. Video iki saatlik bir oyun içi kesiti kapsıyor ve şu anda yayında.
 
Separate Ways için HD yükseltmesi henüz tamamlanmadı, ancak geliştirici bu yıl biteceğini tahmin ettiğini dile getiriyor. Albert Marin hayranlara "Projenin henüz kesin bir çıkış tarihi yok (muhtemelen bu yılın sonunda), bu yüzden psikolojik baskı olmadan çalışabiliriz. Anlayışınız için teşekkürler!" dedi.
 
Mod çalışmalarını takip etmek için buraya tıklayın. 
 
İşte video
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gamesradar action pc nintendo wii capcom ubisoft resident evil 4 iPhone
ESO: Blackwood'daki Nokvroz'un Kılıcı Gerçeğe Uyarlandı Kingdom Come Deliverance'ın Devamı E3 2021'de Duyurulabilir

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Resident Evil 4 ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
5 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız