Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

ESO: Blackwood'daki Nokvroz'un Kılıcı Gerçeğe Uyarlandı

 
 
Birçok kişi tarafından tanınan Alec Steele bugün resmi YouTube kanalında ESO Blackwood'dan Nokvroz'un Parlayan Kılıcını gerçek hayatta yaptığı bir video yayınladı. Alec, İngiltere'de yaşayan 21 yaşında bir demircidir. Şimdi ABD, Montana'da yaşıyor ve bıçak, kılıç ve balta gibi bir sürü havalı silah yapmak ile uğraşıyor.
 
ESO şimdi PC, Mac, Xbox One ve PS4'te mevcut! The Elder Scrolls Online: Console Enhanced, 15 Haziran 2021'de Xbox Series X|S ve PlayStation 5'te satışa sunulacak. 
 
Videoya aşağıdan göz atabilirsiniz.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Godisageek mmorpg the elder scrolls zenimax online studios mmo bethesda
Genshin Impact 1.6 Güncellemesi Yayınlandı Resident Evil 4 Separate Ways için HD Modu Geliyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

14.6.2021 15:45:54

0
quote:

Orjinalden alıntı: Mütercim Bey Kusura bakmayın ama haber içeriği şu kadar kısa olmamalı: "Birçok kişi tarafından tanınan Alec Steele bugün resmi YouTube kanalında ESO Blackwood'dan Nokvroz'un Parlayan Kılıcını gerçek hayatta yaptığı bir video yayınladı." Buradan sonrası gereksiz bilgilerle donatılmış ve haberle neredeyse hiç alakası yok. Videoyu izleyip, kılıcı nasıl yaptığına dair birkaç bilgi daha eklenebilirdi.
Ne gereksiz bir yorum oku geç işte ne zannediyorsun kendini?

Mütercim Bey

9.6.2021 15:22:54

+1
Kusura bakmayın ama haber içeriği şu kadar kısa olmamalı: "Birçok kişi tarafından tanınan Alec Steele bugün resmi YouTube kanalında ESO Blackwood'dan Nokvroz'un Parlayan Kılıcını gerçek hayatta yaptığı bir video yayınladı." Buradan sonrası gereksiz bilgilerle donatılmış ve haberle neredeyse hiç alakası yok. Videoyu izleyip, kılıcı nasıl yaptığına dair birkaç bilgi daha eklenebilirdi.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
The Elder Scrolls Online
+ TAKİBE
AL
61 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız