Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Resident Evil 4 Remake için yeni ekran görüntüleri yayınlandı

 
 
Capcom tarafından biz oyun severlere sunulacak olan Resident Evil 4 Remake için yeni ekran görüntüleri yayınlandı. Geçtiğimiz günlerde yayınlanan fragmanın ardından bu ekran görüntüleri oyundan neler bekleyeceğimize dair bizlere fikir veriyor.
 
Beklenen remake sürüm Mart sonunda geliyor
 
 
 
Oyuncular tarafından beklenen yeniden yapım sürüm 24 Mart tarihinde geliyor. Oyun PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4 ve Steam üzerinden PC için çıkış yapmayı bekliyor. Yeni ve geliştirilmiş grafik ve meknaiklerle beraber karşımıza çıkacak olan Resident Evil 4, Raccoon City'de yaşanan felaketin ardındaki olaylardan sonrasını konu alıyor.
 
Leon S. Kennedy olarak oynayacağımız oyunda üçüncü şahıs bir kamera bakış açısı olacak. Oyunda seride yer alan temel mekanikler yer alacak. Oyun içerisinde yeni silahlar bulabilecek, etrafı keşfederek yeni silah aparatları bulabilecek, silahlarımızı geliştirebilecek, zanaat sistemiyle ihtiyacımız olan öğeyi yapabilecek ve hayatta kalmaya çalışacağız.
 
Beklenen yeniden yapım şu anda Steam'de ön siparişlere açık. Standart sürümü 563,47 TL, Deluxe sürümü ise 657,53 TL. 
 
Yayınlanan ekran görüntüleri ise: 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
action pc nintendo wii capcom ubisoft resident evil 4 iPhone
Company of Heroes 3 çıkış yaptı: Kullanıcı incelemeleri karışık Hikaye odaklı korku oyunu Greyhill Incident'ın çıkış tarihi açıklandı

BSC Misafiri

26.2.2023 09:42:52

0
Umarım RE3 Remake gibi hayal kırıklığı olmaz, RE2 Remake gidi bizi mest eder.. Standart sürüm aldım geliyorum Leon abi. Krauser senini ben..
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Resident Evil 4 ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
5 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız