Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Hikaye odaklı korku oyunu Greyhill Incident'ın çıkış tarihi açıklandı

 
 
Yayıncı Perp Games ve geliştirici Refugium Games tarafından yayınlanacak olan uzaylı temalı hikaye odaklı hayatta kalma korku oyunu Greyhill Incident'in çıkış tarihi belli oldu. Oyun, 9 Haziran'da PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4 ve Steam üzerinden PC için çıkış yapacak. Oyunun PlayStation 4 ve PlayStation 5 sürümleri hem fiziksel hem de dijital olarak satışa sunulacak.
 
Hikaye odaklı karanlık atmosfere sahip korku oyunu
 
 
 
Greyhill Incident, 90'lı yılları temel alan uzaylı temalı hikaye odaklı bir hayatta kalma korku oyunu olarak karşımıza çıkacak. Oyun içerisinde çeşitli korku unsurları, uzaylılar, ufolar ve daha fazlası yer alacak. 
 
Korku odaklı yapım yürüme simülasyonundan ziyade bizleri aksiyona davet ediyor. Oyun içerisinde çeşitli silah türleri yer alıyor ve bunları elimize alabiliyoruz. Silahlardan beyzbol sopalarına kadar türlü silahların yer aldığı oyunda karşımıza çıkan tehlikelere karşı gelebileceğiz.
 
Oyunda sınırlı sayıda mühimmatımız bulunacak ve bunları düşünerek ve doğru zamanda kullanmamız gerekecek. Oyunun çıkış fragmanı da yayınlandı. Aşağıdan izleyebilirsiniz.
 
Greyhill Incident çıkış fragmanı 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Greyhill Incident hayatta kalma korku
Resident Evil 4 Remake için yeni ekran görüntüleri yayınlandı PlayStation Plus'ın durumu, yeni Yüzüklerin Efendisi oyunları: 2si1
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Cpt. Miller

26.2.2023 12:42:02

0
Evet Signs filmini andırıyor biraz.

BSC Misafiri

26.2.2023 09:42:41

0
NCK: Aklına M. Night Shyamalan'nın Signs filmi gelmeyen var mı?
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız