Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Residence of Evil: Vigil Oynanış Fragmanı

 
Resident Evil serisinden esinlenen hayatta kalma korku oyunu Residence of Evil: Vigil için yeni bir oynanış fragmanı yayınlandı.
 
Oynanış fragmanı savaş mekaniklerini gösteriyor. Fragmandan görüldüğü üzere düzeltilmesi gereken noktalar var. Örneğin ana karakter silahını ateşlediği zaman yaratıklar tepki vermiyor.
 
Residence of Evil: Vigil ilk Resident Evil oyunlarında olduğu gibi sabit kamera açısını kullanıyor. Geliştirici MoonGlint oyunun kendine özgü karakterleri olan yeni bir orijinal hikayeye, tank kontrollerine, bulmacalara, gizli odalara ve çok sayıda düşmana sahip olacağını söylüyor. 
 
Nisan 2019'da oyunun demo sürümü yayınlanmıştı. Halen buradaki bağlantıdan indirebilirsiniz. Demonun oyunun şu anki ve final sürümü halini yansıtmadığını belirtelim.

Oynanış fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Residence of Evil: Vigil Resident Evil hayatta kalma korku oyunu
Batman: Arkham Knight PS4 Versiyonu için Ücretsiz Earth-2 Dark Knight Kostümü Yarın Yayınlanacak Super Lucky's Tale Geliştiricisi Playful Studios'ta Çok Sayıda Kişinin İşine Son Verildi
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

27.1.2020 19:49:56

0
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Resident Evil 2 Remake tutulduktan sonra Resident Evil kopyası oyunlar yağmaya başladı...
Daha Resident evil 2 remake duyurulmadan önce uğraşıyorlardı. Orjinal oyunların havasını yakalamaya çalıştılar çok sevdikleri için oyunun ismi dahi benzer. Madem bilmiyorsunuz atıp tutmayın teori kasmayın.

bobsantino

27.1.2020 18:50:38

0
Hocam zaten remake yeniden yapım demek değil mi? Bazı değişikliklere gitmişler işte.

BSC Misafiri

27.1.2020 17:49:07

0
Şahsen bi re fanı olarak orjinal re2 nin remake ini beğenmedim insanlar orjinalini oynamamışki kendileri sadece grafiğe bakıyorlar heralde.Orjinal oyundaki o hissiyatı veremedi.Baştan sona koymuşlar bi mr x alın size remake demişler orjinal oyunda geldiği yer ve zaman bile daha mantıklıydı. Oyun sonunda laboratuvarın kenfini imha etme sisteminin devreye girmesinden bahsetmiyorum bile remake te yoktu boş bi uyarı koymuşlar öyleki orjinal oyun seslerini bile ayrıca sattı capcom.

BSC Misafiri

27.1.2020 17:07:22

0
Resident Evil 2 Remake tutulduktan sonra Resident Evil kopyası oyunlar yağmaya başladı...

TheNewAtilla

27.1.2020 16:00:59

+2
Rezidans evil: müteahhit’s sacrifice

BSC Misafiri

27.1.2020 13:32:03

0
Capcom un senelerdir yapamadığını yapmışlar helal olsun çok beğendim.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Residence of Evil: Vigil
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız