Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Red Dead Redemption'ın Co-op Modu Haziran'da


 
    18 Mayıs'ta Amerika'da, 21 Mayıs'ta ise Avrupa'da piyasaya çıkacak olan Red Dead Redemption'ın co-op multiplayer moduyla ilgili bilgiler ortaya çıktı.
 
     Haziran ayında kullanıma sunulacak olan bu modu içerecek paketin adı "Outlaws To The End’ Co-Op Mission Pack" olacak. İşin sevindirici yanı ise tamamen ücretsiz olacak olması. Yayıncı firmaların gözünün paradan başka bir şey görmediği bir dönemde Rockstar Games'i kutlamak gerek.
 
      Rockstar Games'in kurucu ortaklarından Sam Houser, bu paket ile oyunculara yarattıkları yoğun dünyada yeni çarpışmalar sunacaklarını söyledi. Houser'ın açıklamasındaki önemli bölüm ise " co-op modu olmadan Red Dead Redemption deneyiminin tam olmadığını hissettiğini" söylemesi oldu.
 
     Outlaws To The End’ Co-Op Mission Pack içinde kanun kaçaklarının, kahramanca çatışmaların ve devrim mücadelesinin de bulunduğu toplam 6 adet çok oyunculu co-op görev olacak.

 
     Bu 6 görevi oynayarak oyuncular fazladan çok oyunculu deneyim puanı kazanabilmelerinin yanı sıra yeni Achievement ve Trophy'ler de açabilecekler. Rockstar Games, bu 6 görevden “Walton’s Gold”, “The River” ve “Ammunition” adlı 3 tanesi ile ilgili ayrıntılı bilgi de verdi.
 
Walton’s Gold
     Walton'ın çetesi zengin altın yataklarının bulunduğu bir maden kampını elinde bulunduruyor. Kamp'a karşı savaşıp at arabamızı doldurabildiğimiz kadar altınla dolduracağız ve kaçabildiğimiz kadar hızlı kaçacağız, çünkü Walton'ın elemanları peşimize düşecek.
 
The River
     Nehirden aşağıya doğru salınızla ilerleyecek ve yol boyunca karşınıza çıkacak asi karargahlarını ele geçireceksiniz. Nosalida kalesine varınca burada son ve büyük bir savaş sizi bekleyecek, çünkü kale oldukça iyi korunuyor. Gatling Gun'a sahip düşmanlara dikkat etmemiz öneriliyor.

 Ammunition
     Meksika ordusu Tesoro Azul kasabasını kuşatma altında almış. Ağır toplar ile kapıları bombalıyor. Biz de Gatling gun ve Sniper ateşi ile Meksikalı topçu yerleşimlerini yok etmeye çalışacağız.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Red Dead Redemption Rockstar Take2 co-op multiplayer
Gerçek Lego Star Wars Nintendo'nun Özel Oyunu 16 Haziranda Duyurulacak
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Bernhard

5.5.2010 17:17:33

0
O konuda bir açıklama yapmadılar, ama sanırım yetiştiremediler.

Project Scorpio

5.5.2010 17:08:39

0
Eklentiyi tam sürümün içine koysalar ya sığdıramamışlar mı? :S
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Red Dead Redemption
+ TAKİBE
AL
86 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız