Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Red Dead Redemption Multiplayer Modu Bilgileri

 

reddeadredemption3

 

    Vahşi batı temalı nadir oyunlardan olan ve yoğun bir ilgi toplayan Rockstar yapımı Red Dead Redemption'ın "multiplater" modunun ilk bilgilerine bir Alman oyun dergisi tarafından değinildi.
 
    Rockstar'ın 5 Nisan'da bu yönde bilgi vereceği söylenmesine rağmen Alman dergisinden bu bilgilerin gelmesi çoğu kesimi şaşırttı. 
 
    Dergide yazan ilk bilgilere göre oyunda "multiplayer lobisi" olmayacağı bunun yerine oyuncuların özgürce oyunun haritasında dolaşabilecekleri (Free-Roaming) belirtildi. Oyunu oynarken denk geleceğiniz diğer oyuncular ile çete kurulabileceği de derginin verdiği bilgiler arasında yer alıyor. 
 
    Bunun yanısıra dergide, oyunun Multiplayer kısmında "Gold Rush" modu bulunacağı belirtiliyor. Bu modda amaç; oyuncular birbirleriyle yarışarak en çok altın torbasını toplamaya çalışıyorlar.
 
    Diğer modlar arasında geleneksel "Deathmatch" ve "Capture The Flag" olacağı da açıklanan bilgiler arasında...

    Tabiri caizse tam bir "Vahşi Batı GTA'sı" olacak olan Red Dead Redemption için şimdiden kolları sıvayın, çünkü çok sıkı bir oyunla karşılaşacağımızı tahmin ediyoruz.


 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Red Dead Redemption Rockstar Take2 multiplayer GTA
SC : Conviction'un Çıkış Videosu Yayınlandı 5 Eski Oyun Ver, Sıfır DSi XL'i Götür!

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Red Dead Redemption
+ TAKİBE
AL
86 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız