Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Red Dead Redemption 2'nin Seslendirmesi Tam 5 Yıl Sürmüş

 
Rockstar Games'in başarılı oyun serisi Red Dead Redemption'ın geçen yıl çıkan serinin ikinci oyunu Red Dead Redemption 2, sahip olduğu ilgiyi ve popülerliği ne kadar hak ettiğini bir kez daha gösterdi. Fan Expo Canada 2019 etkinliğine katılan, Red Dead Redemtion 2'nin seslendirme kadrosu (Roger Clark (Arthur Morgan), Rob Wiethoff (John Marston), Benjamin Byron Davis (Dutch van der Linde) ve Alex McKenna (Sadie Adler)) oyunun seslendirme süreciyle ilgili detaylar paylaştı. Söylediklerine göre oyunun seslendirme aşaması tam 5 yıl sürmüş. Gerçekten inanılmaz emek harcanan, muhteşem bir oyun Red Dead Redemption 2. Oyunun tanıtım yazısını aşağıda bulabilirsiniz.
 
Oyunun Tanıtım Yazısı:
 
Amerika, 1899. Vahşi batı dönemi artık sona eriyor, son kalan kanunsuz çeteler de kanun adamlarının nefesini enselerinde hissediyor. Teslim olmayan ve boyun eğmeyenler öldürülüyor.

Batıda, Blackwater kasabasındaki soygun girişimlerinde işleri ters giden Artur Morgan ve Van der Linde çetesi kaçmaya başlıyor. Federal ajanlar ve ülkenin en iyi ödül avcılarının amansız takibi altında çete üyeleri hayatta kalabilmek için soyguna, yağmaya ve dövüşmeye devam ederek Amerikanın kalbindeki çetin toprakları geçmek zorunda. Bu süreçte iç çatışmaları da iyice derinleşen çete artık dağılmanın eşiğine gelirken Artur da zor bir seçimle karşı karşıya: onu yetiştiren çeteye sadık mı kalacak yoksa kendi ideallerinin peşinden mi gidecek?

Grand Theft Auto V ve Red Dead Redemption'ın yaratıcılarının elinden çıkma Red Dead Redemption 2'de modern çağın şafağındaki Amerika'dan destansı bir hayat hikayesi anlatılıyor.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak GamePressure Rockstar Games Take Two PlayStation 4 Xbox One Red Dead Redemption 2 RDR 2
TGS 2019'da Death Stranding'in 80 Dakikası Gösterilecek Total War: Warhammer 2’ye Ücretsiz Olarak Gotrek ve Felix Ekleniyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Sarohan

17.9.2019 18:23:34

0
Bazıları bu oyun sony özel oyunu olmayınca çamur atmaya çalışmış diğer oyunlara yaptığı gibi, Üstüne birden fazla mesaj atan var nasıl bir acısı varsa konsoluna özel değil diye. 3-5 oyun oynayan herkes yorumcu kesildi başımıza.

Rodion Raskolnikov

13.9.2019 10:14:50

0
Kontroller, kontrol şeması ve yapay zeka geçen nesilden kalma. Sakız gibi uzatılan ortalama hikaye, zayıf çatışma dinamikleri ve yanımızdakini takip etmekten öteye pek gitmeyen zayıf görevleriyle büyük bir hayal kırıklığıydı. İlk oyunu 3 kere bitirdim. Bu oyunu ise özellikle chapter 5 ile beraber bitsinde kurtulayım hissiyatıyla oynadım. Zaten belli başlı bütün oyun ödülleri organizasyonlarında Gow tarafından bozguna uğraması oyunun durumunu gösteriyor. Kötü bir oyun mu? Hayır, ama başyapıt falanda değil. Her şeyi geçtim, bari vahşi batı temasını verebilseydi. Onu bile yeterince başaramıyor. Metacritic oyuncu puanı bu oyun için gayet ideal.

BSC Misafiri

11.9.2019 15:14:50

0
RDR 2 bence bir Vahşi batı oyunu değildi, Daha çok sanayileşmeyi anlatıyordu ve o bölgelerde geçiyordu hep yeşillikti..Aradığımı bulamadım..

nakoicve

10.9.2019 20:18:50

0
Şu oyuna olmamış gibi yorum yapanlar oyunu oynadılar mı bilmiyorumda tam bir şaheser olmuş. O zamanları ilk oyuna göre çok daha fazla içerik ekleyerek canlı bir dünya koyarak güzel yansıtmışlar, oynarken gerek sesler olsun gerek oynanış olsun çevre detayları aşırı derecede insanı o dönemlere götürüyor. Bazı sıkıcı buglar söz konusu ama düzelmeyecek şeyler değil oyun kesinlikle 10/10

SirMaestro

10.9.2019 18:57:03

0
Ben Davis bir soru-cevap etkiliğinde bunun bir seslendirme olmadığını, performance capture olduğunu, Roger hariç 5 sene çalıştıklarını söylemişti. Roger abimiz ekstradan 1 sene çalışmış.

Zeytinyağ

10.9.2019 13:13:04

0
Laflara dikkat etmek lazım hocam sonuçta konuştuğumuz sözde oyunda ıçığı geçiren kulaklar olduğunu hatırlatırım anlama kabileyetimizi aşıyor biraz ama kişisel görüşe herzaman saygımız vardır :)
Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın
Orijinal boyut için tıklayın

Hudson51

10.9.2019 10:04:00

0
Tek kelime ile harika. Oyun bir de PC'e çıkarsa değmeyin keyfime :D

BSC Misafiri

10.9.2019 10:02:30

0
İnanırım abi.. Şu oyunda yüzde olarak 90 ve üstünü geçen herkes bu habere inanır. Çünkü bi olay var o olay olmadan önce yan görevler kasan arkadaşımla oyunu bitirdikten sonra yan görev kasan ben bile muhabbet esnasında neler kaçırdığımızı görüyoruz.. Bir daha oyuna başladığımda 3. bölümde yan görevlerin alayına girerim artık :)

BSC Misafiri

10.9.2019 10:02:05

+2
Oyundan emek akıyor resmen, hala nasıl bu oyunun yapılabildiğine inanamıyorum.

BSC Misafiri

10.9.2019 10:01:23

+1
quote:

Orjinalden alıntı: Rodion Raskolnikov Keşke muhteşem bir oyun olabilseydi. İyi bir oyun ama muhteşemlikten epey uzak. Umarım bir sonraki oyunda daha iyi bir iş çıkarabilirler. Yapmış oldukları son iki oyunu pek beğenmedim.
Muhteşemlikten epey uzak mı ? Hahah. Bunu diyende sony fanboy. God of war da muhteşemlikten epey değil gozukmeyecek kadar uzak onu ne yapacaz ?

cdk3y

10.9.2019 09:30:50

0
Oyunun en iyi olduğu yer seslendirmeleriydi.

Deswaaa

10.9.2019 08:51:23

0
quote:

Orjinalden alıntı: Rodion Raskolnikov Keşke muhteşem bir oyun olabilseydi. İyi bir oyun ama muhteşemlikten epey uzak. Umarım bir sonraki oyunda daha iyi bir iş çıkarabilirler. Yapmış oldukları son iki oyunu pek beğenmedim.
Sonunda beni anlayan birisi çıktı gerek gta v gerek rdr 2 bana göre kötüydü kim ne derse desin olmamış

Uncy

10.9.2019 08:14:02

0
Oyun değil bu Sanat

Rodion Raskolnikov

10.9.2019 07:16:23

+1
Keşke muhteşem bir oyun olabilseydi. İyi bir oyun ama muhteşemlikten epey uzak. Umarım bir sonraki oyunda daha iyi bir iş çıkarabilirler. Yapmış oldukları son iki oyunu pek beğenmedim.

Antikaruh

10.9.2019 03:28:22

+1
Tanrı olduklarını söyleseler şöyle bir "acaba" diye aklımdan geçiririm. Sektörün kalite standardı kesinlikle...
  • 1
  • 2
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Red Dead Redemption 2
+ TAKİBE
AL
15 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız