Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Total War: Warhammer 2’ye Ücretsiz Olarak Gotrek ve Felix Ekleniyor

 
Uzun süredir devam eden bir Warhammer hikayesi serisinin kahramanları The Trollslayer Gotrek Gurnisson ve onun şairken paralı asker olan müttefiki Felix Jaeger, Total War: Warhammer oyunlarında çok rağbet gördükleri için tekrar ekleniyor. Creative Assembly, fanların bu ilgisinin karşılıksız kalamayacağını belirtti. Önceden savaşan bu “eski dostların” ücretsiz DLC’si, Gotrek’i efsanevi bir lord olarak, Felix’i ise ona eşlik eden kahraman düzeyinde bir karakter olarak ele alacak.
 
DLC’yi almak için Games Workshop’un, White Dwarf  adlıdergisinin bir kodunu almak için 20 Eylül’de basılmış bir kopyasını satın alabilir veya bir kod almak için 17 Ekim’e kadar bekleyip resmi sitenin Total War Access kısmına girebilirsiniz. Ayrıca, Gotrek, sakallarıyla ünlü usta ses sanatçısı Brian Blessed tarafından seslendirildi.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak pcgamer total war warhammer pc creative assembly sega
Red Dead Redemption 2'nin Seslendirmesi Tam 5 Yıl Sürmüş Hitman 2’nin Eylül Yol Haritası Ajan 47’yi Maldivler’e Gönderdi

BSC Misafiri

10.9.2019 10:01:59

+1
Keşke hep böyle beleş olsa :D
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Total War: Warhammer
+ TAKİBE
AL
8 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız