Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Red Bull Flick Geri Dönüyor!

 
     Türkiye’nin en büyük CS:GO kapışması olan Red Bull Flick, ikinci şampiyonunu bulmak için çıktığı yola kaldığı yerden devam ediyor. Amatörden profesyonele tüm oyunseverler, yılların eskitemediği Counter Strike’da 2’ye 2 formatında, Red Bull Flick için özel tasarlanmış 5 farklı oyun modu sunan haritalarda, Türkiye’nin en iyisi olmak için mücadele edecek. Şampiyonluğa giden yol ise; çevrimiçi elemeler, play-off turu ve final etabından geçecek. Elemelerde başarılı olan 25 takım çevrimiçi playoff aşamasına katılmaya hak kazanacak.
 
     Red Bull Flick; CS:GO’da takım arkadaşı ile beraber hünerlerini sergilemek ve Türkiye’nin en iyisi olmak isteyenlerin kıyasıya mücadelesine sahne olacak. Elemelerde başarılı olacak 64 takım, playoff turuna yükselecek, adını son 4’e yazdırabilmek için yeteneğini, takım oyununu ve tecrübesini sergileyecek. Şubattaki Gaming İstanbul Oyun Fuarı ve mart ayındaki şehir elemelerinde 39 takım playoff bileti almaya hak kazanmıştı. Playoff’a katılmaya hak kazanacak son 25 takım ise 6,12, 13,19 ve 20 Aralık tarihlerinde gerçekleştirilecek çevrimiçi elemelerde belirlenecek.

     Playoff turunda rakiplerini geçmeyi başaran 4 takım ise 26 Aralık’ta çevrim dışı olarak gerçekleştirilecek büyük finalde Red Bull Flick’in ikinci şampiyonu olmak için mücadele edecek. Şampiyonu belirleyecek final mücadelesi Red Bull Türkiye Twitch kanalı Twitch.tv/redbulltr’den naklen yayınlanacak. Oyunseverler, Red Bull Flick’le ilgili detaylı bilgiye RedBull.com/flick adresinden ulaşabilir. 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Counter Strike: Global Offensive counter-strike valve psn xbox live arcade ps3 xbox 360 pc mac steam fps multiplayer
Iron Harvest'ın İlk DLC'si Rusviet Revolution DLC'si 17 Aralık'ta Çıkacak Wolcen: Lords of Mayhem için Oynanış İyileştirmeleri ve Yeni İçerik Yolda

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Counter Strike: Global Offensive
+ TAKİBE
AL
108 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız