Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Reach Betasında Invasion Mod'lu Günler Başlıyor


haloreach6

 

    Bungie, Twitter'dan yaptığı duyuru çerçevesinde bugün itibariye Halo: Reach Beta'nın yeni haritası olan Boneyard'da Invasion modunun oynanıma açıldığını açıkladı.  
 
    Yani, sizde Beta'yı şu anda oynayan 1 milyon kişiden biriyseniz, an itibariyle bu moddan faydalanabilirsiniz. Invasion modunun nasıl olduğunu unutanlar için de hemen ufak bir hatırlatma yapalım; 6'ya 6 Spartan vs. Elite şeklinde ilerleyen bir oyun yapısına sahip olan Invasion Mod'da Spartan'lar belirli şeyleri korumakla görevliyken, Elite'ler ise haritanın yeni bölgelerini açmak ve bazı yerleri ele geçirmeye çalışmak ile uğraşacaklar.
 
    Bunun yanısıra Invasion'ı diğer modlardan ayıran yegane özelliklerden biri ise, öldüğünüzde hemen belirlediğiniz takım arkadaşınızın yanında doğabilecek olmanız oluyor. Bu modu başka bir oyundakine benzetmek gerekirse Bad Company 2'nin Rush modunu verebiliriz. 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak fps halo xbox 360 invasion mode boneyard bungie
Beş Tane Oyunu İstediğiniz Fiyata Satın Alın! Amazon ve GameStop'dan CoD Kampanyası

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Halo: Reach
+ TAKİBE
AL
16 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız