Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Beş Tane Oyunu İstediğiniz Fiyata Satın Alın!


 
    The Humble Indie Bundle adı altında başlatılan kampanya ile hem beş tane oyuna sahip oluyor, hem de yardıma katkıda bulunuyorsunuz.
 
     Sistemin amacı şu; en düşük fiyat olarak 0.50$'a, kısacası istediğiniz fiyata World of Goo, Aquaria, Gish, Lugaru HD ve Penumbra Overtra adlı oyunlara sahip oluyorsunuz. Bunların yanında Electronic Frontier Foundation, Child's Play ve oyunun yapımcılarına katkıda bulunuyorsunuz
 
     Bu kurumların arasından EFF, internetteki insan haklarını koruma amacıyla kurulmuş, Child's Play ise hastahanedeki çocukların oyuncak, oyun ve kitap ihtiyaçlarını karşılama amaçlı kurulmuş bir hayır kurumu.
 
      Ayrıca oyunu alırken parayı hangisine vereceğiniz de size soruluyor. İster EFF'ye, ister Child's Play'e, isterseniz de oyunun yapımcılarına bu parayı bağışlayabilirsiniz. Tabiki bu parayı oyunun yapımcılarına vererek küçük oyun sektörüne de katkıda bulunmuş olursunuz. Bir hatırlatma yapmak gerekirse yapımcıları sadece 2 kişiden oluşan World of Goo, gruplar tarafından uğraşılarak hazırlanmış bir çok oyunun yapamadığını yaparak oyun dünyasında büyük saygınlık kazanmıştı.
 
     Her neyse, bunların yanı sıra ek olarak ödeme şekli de parayı paylaştırma. Örneğin 10$ verdiniz diyelim. Bunun 2$'ını oyunun yapımcılarına, 3$'ını  EFF'ye, 5$'ını da Child's Play'e bağışlama şansına da sahipsiniz.
 
     Ayrıca satın aldığımız oyunları arkadaşlarınıza hediye etme seçeneği de mevcut. Bunlara ek olarak oyunu Mac, Linux ve Windows platformlarında da satın alma şansına sahipsiniz.
 
      Bu kampanya hakkında yazacak çok şey var fakat sizi daha fazla oyalamadan satın alma sayfasına yönlendirelim. Oyunları satın almak için buraya tıklayınız. Unutmayın kampanyanın süresi 4 gün.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak world of goo 2d boy puzzle brighter minds wiiware wii pc indie humble indie bundle aquaria gish lugaru hd penumbra overtra
The Forgotten Sands'ın PC Sürümü Yine Ertelendi Reach Betasında Invasion Mod'lu Günler Başlıyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
World Of Goo
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız