Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Razer: "PC Devleri Risk Almaktan Kaçınıyorlar"


      Geçtiğimiz günlerde duyurduğu Project Fiona isimli yeni tablet PC projesiyle birlikte dikkatleri üzerine toplayan Razer, PC oyunculuğunun devamı hakkında konuşmalara ve çalışmalara devam ediyor. Razer'in CEO'su Min-Liang Tan, bu konu hakkında konuştu.
 
      CES fuarında Kotaku'ya konuşan CEO, PC'deki dev firmaların risk almaktan kaçındıklarını dile getirdi. Son dönem içerisindeki duyurduklarıyla birlikte gerçekten de PC oyuncuları adına risk aldığını gördüğümüz Razer CEO'sunun konuşması şu şekilde;
 
"PC ile uğraşan dev firmalar yenilikler yapmayı, risk almayı durdurdu. Biz şuan PC ile yapabileceklerin çok küçük parçasıyla birlikte duyurular yapıyoruz. Aslında bundan biz de bıktık. Dev firmalar ile bir araya gelip birşeyler ortaya çıkarmak isterdik. Son dönemdeki projelerin araştırma & geliştirme kısmına 50 milyon dolarlık yatırım yaptık. Her ne olursa olsun, mücadelemizde yalnız olmadığımızı düşünüyorum. Firmalar da, oyuncular da başarılı işlerin ardından yola koyulacaklar.
 
PC oyuncuları yeniliğe açık bir kitle. Razer'i hem sevmelerinin, hem de nefret etmelerinin nedeni bu. Bu konuda açık olalım, en son ne zaman PC sektöründe bir firma bizim son dönemdeki projelerimiz kadar tutkulu bir çalışma başlattı?
 
'PC oyunculuğu ölmedi' diye bir proje başlattık. Çünkü elimizde işe yarar projeler var. Bu projeler sonrasında da 'PC oyunculuğu ölmedi' demeye devam edeceğiz çünkü ortalıkta dolandığımız sürece, PC'deki oyunculuğu canlı tutmaya çalışacağız."
 

Bu haberin bağlantısı
URL
razer fiona project fiona tablet pc oyunculuğu
"Twisted Metal 2012, Black'ten 1,000 Kat Daha İyi" Bağımsız Yapımcılar Protesto İçin Toplanıyorlar
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Quadhros

17.1.2012 20:51:30

0
Bence kimsenin PC Oyuncularını öldürmeye çalıştığı falan yok, biraz fazla abartıyorsunuz..

tnszfr

17.1.2012 01:24:23

+1
alitoya katılıyorum yaptıkları aletlere oldukça pahalı fiyatlar biçiyorlar pc oyuncuları kendilerini konsol oyuncularından üstün gösteren ürünler istiyor project fiona gibi ps vitanın büyümüş hali ürünleri değil ucuz,sağlam ve gösterişli aletler pc oyunculuğunu yükseltir tabi bir de oyunlar şahsi fikrim budur

Gabriel TR

17.1.2012 01:18:51

0
Korsanın Darbe Vurdugu Oyun Çeşidi içeriği tümüyle Single Olanlar Örneğin Battlefield 3 ü Korsan oynasan nereye kadar

stun

16.1.2012 21:36:34

+1
alito aynen :D hem pc oyunculugu ölmedi altında yeni bir konsol yaptılar.. çunku butun fiona lar sabit ve aynı olucak..sadece oyun bakımından pc ye bağlı kalıcak .. eğer kalmayıpta '' fiona exc'' lerde çıkarsa .. pc değil yeni bir konsol olmuş olur

alito

16.1.2012 18:44:01

+1
o aleti 1000 dolardan satarsa pc oyunculuğu ipde sallanır gibi geliyor bana

BSC Misafiri

16.1.2012 18:13:28

+1
nvidea tekel olacak MP destekli sağlam oyunlar gelecek hem ekran kartları satılacak hemde oyun satılacak bak o zaman nasıl pc sektörü büyüyor

stun

16.1.2012 18:08:05

-3
CodeMachine 16.01.2012 17:48:33 herşeye yolunmak gözuyle bakarsan yaşayamassın'' yaşamdan keyif alamassın..

CodeMachine

16.1.2012 17:48:33

+2
Konsol sahiplerinin büyük çoğunluğunun konsollarından donanım olarak daha güçlü bilgisayarları vardır. Adamlar elinizdeki PC ile oynayabileceğiniz oyunları, bilerek pc için optimize etmeyerek ve bi ton palavra ile size ikinci bir cihaz aldırıyor. Ondan sonra hem daha fazla para vermenize hemde daha kısıtlı şartlarda oyun oynamanıza sebep oluyor, siz hala oturmuş konsol fanlığı yapıyorsunuz. Sen konsolunda oynadığın oyunları laptopunla istediğin yerde oynamak istemezmiydin. PC oyuncularınıda aynı şekilde optimizasyon özürlülükleri yüzünden konsolcu oyuncularının harcadığı paranın katlarını yok dx11 yok physx palavralarıyla alıyorlar. Sözün özü konsol veya pc oyuncusu farketmez, hepimiz bu çarkın içinde ezilip gidiyoruz. amiyane tabirle biz oyuncular kazız, donanım, konsol, oyun firmaları alemin akıllısı bizi yoluyor. Ben pc oyuncusuyum ama artık benim canıma tak dedi. pc mi ikinci el bölümünde satılığa çıkardım, bundan sonra ne konsol ne pc nede başka platformlarda oyun falan oynamayacağım. Yeter bu kadar yolunduğum ve oyalandığım.

stun

16.1.2012 17:03:36

0
BSC Misafiri 16.01.2012 15:46:17 saçmalıyorsun.. en çok oynanan alet diyelim ama satış yapamadıktan sonra :? ne anlamı var:? korsan kıtle çok fazla ---------------------------------------- yahu oyun yapımcıları pcde hak ettikleri paraları kazanamıyo adamlar neden ölü yatırım yapsın. senide haklı buluyorum.... hadi böyle alet çıkarmakla pc oyunculugu kurtulmaz... pc oyunculugu '' exc OYUN çıkartırlarsa kurtulabılır ..

BSC Misafiri

16.1.2012 16:04:26

-4
yahu oyun yapımcıları pcde hak ettikleri paraları kazanamıyo adamlar neden ölü yatırım yapsın.

BSC Misafiri

16.1.2012 15:46:17

0
Yahu bir kere en fazla oyun oynanan alet pc.Satışlar konusunda verimli bir rakam elde edemedikleri için firmalar pc yi öldürmeye çalışıyor.Olay bundan ibaret.Korsan indirilen rakamlarıda ekleyin sonra kendinize şunu sorun en fazla oyun hangi alette oynanıyor ?

reaga

16.1.2012 15:44:00

0
Gerçekten de helal olsun adama ! Çoğu kimse bu kadar risk alamaz. Tebrikler :)
  • 1
  • 2
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Project Fiona
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız