Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Rappelz'in Genişleme Paketi Baharda Çıkacak

Rappelz Epic 7’nin “ İHTİRAS” genişlemesi 2011 baharında oyunseverlerle gPotato.eu ‘da buluşuyor.
 
     Avrupa’nın önde gelen ücretsiz online game yayıncısı ve www.gPotato.eu portalinin işletmecisi Gala Networks Europe, Fantazi MMORPG oyunu Rappelz’in daha çok heyecan verici bir içerik sunan bir sonraki genişleme paketi Epic VII ‘nin 2. Bölümü olan “ İHTİRAS” ın; Almanca, Fransızca, Lehçe, İtalyanca ve Türkçe dillerinde ilerleyen haftalarda yayınlanacağını duyurmaktan büyük bir mutluluk duymaktadır.
 
     Maceraseverler Epic 6 “ Resurrection” bölümünde Rappelz topraklarına tekrar barışı getirmek için kudretli Cadı ile çarpıştı. Fakat Cadı acaba gerçekten yenilmiş ve öldürülmüş müydü? 2.Bölüm olan İHTİRAS ‘ ta cevabı bulacaksınız!
 
     Bir çatlağın altında gizli yeni bir zindan, 138 seviyesi üzerindeki bütün oyuncuları bekleyecek. Büyük Espoir zindanı bir kaç bölgeye ayrıldı ve Rappelz’in en uzun kabusuyla gerçek bir çarpışma için karşılaşmadan önce oyuncuların önce şeytani ve dehşet verici canavarları yenmesi lazım.
 
     Yaratığınız için tatil mi lazım? Yeni Yaratık Çiftliği bir çok yaratığa sahip oyuncuların hayatını gelecekte kolaylaştıracak. Bu çiftlikte yaratıklar eğitilecek ve belli bir süre için seviye atlamaları sağlanacak. Bu yenilikten yararlanmaları için oyuncuların yaratıklarını sadece çiftliğe getirmeleri yeterlidir.
 
     Kayıp Ada’daki keşif ve araştırma ekipleri hala donmuş diyarın daha başka gizemlerini ve sırlarını ortadan kaldırmak için orda bulunmakta. 130 seviyesi üstü oyuncular bu gizemlerin ve sırların cevaplarını bulmaları için Kayıp Ada’ya bekleniyor. Bu bölgeye oyuncuların oyunun arka planını tanımaları amacıyla da bir çok yeni görev eklendi.
 
     Epic VII ‘nin 2. Bölümü olan “ İHTİRAS” ‘ a ayrıca yeni bir yaratık ekleniyor. Kainen Gölü’nde bulunup evcilleştirilebilen Kainen isimli yaratıklar, uzun bir süreliğine Rappelz oyununda elde edilebilen en güzel yaratık olacak.
 
     Ayrıca kullanıcı arabirimi bütünüyle yenileştirilecek; kemer sistemi, büyü yapma ve birleşim listesi, boss kartları ve daha bir çok yenilik Rappelz’in yeni genişleme paketinde bulunabilecek.
Epic VII’in 2.Bölümü olan “ İHTİRAS” yakında Avrupa’da görücüye çıkacak. Gelecek haftalarda daha fazla bilgiye resmi Avrupa Rappelz web sayfası http://rappelz.gpotato.eu üzerinden ulaşabilirsiniz.
 
     Dünya çapında 5 milyondan fazla oyuncuya şimdi katıl. gPotato.eu üzerinden kayıt ol, oyunu indir ve ömür boyu ücretsiz olarak oyna.
 
                                                                                                                      Basın Bülteni
 
 

EKRAN GÖRÜNTÜLERİ Bu haber ile ilişkili
Bu haberin bağlantısı
URL
Rappelz gPotato Gala Networks Europe MMO-RPG
AC: Brotherhood'un DLC'si Çıktı Hudson, Konami'nin Sosyal Oyun Geliştiricisi Oldu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

S.T.A.L.K.E.R.

19.4.2022 09:37:45

0
Üniversite 1.sınıftayken güzel bir arkadas ortamıyla bu leş oyunu keyifle oynamıştık :) Güzel zamanlardı, yaşlanıyoruz

einhander

19.4.2022 00:41:12

0
bu eskı oyunlar halen aktıfmı gercekten

TURKBULL

17.4.2022 14:29:34

0
Var mı oynayan daha :))
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Rappelz
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız