Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Rainbow Six: Siege'te Daha İyi Olmak için Beş İpucu (Türkçe Altyazılı Video)


      Bu senenin iddialı FPS oyunlarından Rainbow Six: Siege'in betası bildiğiniz gibi devam etmekte. Ubisoft, oyunu ilk kez oynayacak oyuncular için bazı ipucları içeren bir tanıtım videosu paylaştı.
 
     Yayınlanan videoda oyuncuların dikkat edilmesi gereken beş noktaya değiniliyor. Bunlar düşmanınızın yerini bilmek, oyunun yıkılabilirlik sistemini iyi kullanmak, sınıfınızı iyi seçmek, harita akışını kontrol altına almak ve son olarak zamanı lehinize kullanmak. Kapalı betanın 1 Ekim'e kadar devam edeceğini hatırlatalım. Bahsettiğimiz videoyu Türkçe altyazılı olarak aşağıdan izleyebilirsiniz. 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Rainbow Six PS4 Xbox One Ubisoft FPS rainbow six patriots patriots pc siege
Yeni Güncellemeyle ARK: Survival Evolved'a Kış Geliyor Project Spark 5 Ekim'de Tamamen Ücretsiz Oluyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

6.6.2018 20:02:14

0
dostum video gözükmüyor :S

2K

29.9.2015 19:49:35

0
Beta kodu PS4 için gelmişti ve bu konsol oyuncuları neden hiç mikrofon kullanmıyor onu merak ediyorum. Oyun gerçekten zor ve taktik yapılması gereken bir oyun ama kimse konuşmuyor, eğer bu oyunu oynayacak arkadaş grubunuz yoksa pek bulaşmayın derim. Tüm arkadaş çevrem ''hala oyun mu oynursun'' kafasında olduğu için umarım forumdan arkadaşlar ile oynama fırsatımız olur.

WhoFeedMyCat

29.9.2015 15:38:22

0
Oyunu kesinlikle arkadaşlarınızla oynayın yoksa zevki çıkmıyor oyunu kötü bulan arkadşalara söylüyorum oyun beta dengelemeler elbet olucak azcık beyninizi kullansanız sınıfların özelliklerini rahatlıkla kullanabilirsiniz smoke denilen arkadaşın gaz bombaları ile oyun çevirdigim oldu her sınıfı bir kez oynayıp bunla olmuyor demeyin biraz zaman harcayarak kolaylık skor çıkartılıyor.

emrebdt

29.9.2015 12:59:05

0
quote:

Orijinalden alıntı: moonquad kurduğumuz hiç bir tuzak bir işe yaramıyor strateji olayı 0 bodozlama gir çık mantığı var ben oyunu beğenmedim en çok 50tl olur bu oyun fazla olmaz.kalkan9ı alan adam ölümsüz gibi bir şey oluyor 10 üzerinden oyuna 5 puan veririm ben hiç beğenmedim umarım diğer gelicek oyunları bunun gibi berbat olmaz.
Kalkan konusunda haklısın bomba yoksa ve yanlardan,arkadan görüş açın yoksa direk ölüyosun ona karşı birşey yapamıyosun tabi çok kötü oynamıyorsa.Strateji olayı ise rakip çok hızlı şekilde geliyorsa yapamıyosun fakat böyle oluncada rahat öldürüyosun.Maçların bu kadar kısa olacağını bende tahmin etmedim.Açıkçası içeriği bence titanfall'dan daha az ama ondan daha fazla oynanıcak çünkü oynanışı ben çok beğendim.Ortalama maç süreleri çok az daha uzun sürse iyi olacak.Bence 60tl bile fazla bu oyuna 45tl falan eder.ama oyunun full sürümü çıktığında oluşturulan squad'lar ile daha bilinçli oyun olucak ve bağlantı sorunlarıda giderilicek diye düşünüyorum.Ayrıca maçları biraz daha dengelerler ve böylelikle iyi bir deneyim sunar.Tekrar söylüyorum bence 60tl etmez ama 30tl'de bu oyun için az her ne kadar maç süresi kısa olsada girebildiğinizde çok fazla oynuyorsunuz yani kendini oynatıyor.

moonquad

29.9.2015 12:15:53

-1
kurduğumuz hiç bir tuzak bir işe yaramıyor strateji olayı 0 bodozlama gir çık mantığı var ben oyunu beğenmedim en çok 50tl olur bu oyun fazla olmaz.kalkan9ı alan adam ölümsüz gibi bir şey oluyor 10 üzerinden oyuna 5 puan veririm ben hiç beğenmedim umarım diğer gelicek oyunları bunun gibi berbat olmaz.

BERATTAN

29.9.2015 02:21:11

0
Ubi bunları kime anlatıyorsun betayı oynadım 4 arkdaşınız yoksa herkes kafasına göre oynuyor ve hal böyle olunca haliyle oyun sıkmaya başlıyor
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Rainbow Six: Siege
+ TAKİBE
AL
56 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız