Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Ragnarok Online’dan Ödül Yağmuru

 
     Gerek sosyal medyada, gerek oyun içinde Türkiye’ye özel etkinlikleriyle göz dolduran Ragnarok Online, benzeri görülmemiş bir etkinlikle oyuncularına sesleniyor.

     Bu ilginç etkinliğin kurallarına göre, Ragnarok Online Facebook sayfasındaki takipçi sayısı arttıkça, “ödül sepeti” genişliyor ve gittikçe daha yüksek değere sahip ödüller eklenmeye başlıyor: Ragnarok Online Türkiye ekibinin söylediğine göre, değeri 400 liranın üstünde olan Infinity üyeliği (ömür boyu premium üyelik!) de yeterince ilgi olursa bu sepete eklenebilir!

     Peki bu ödülleri nasıl kazanacaksınız? Ragnarok Online Türkiye’nin resmi kanallarını (facebook, twitter, forum) takip ederek! Düzenlenecek bir çok yarışma sayesinde; kimisinde kazanarak, kimisine sadece katılımda bulunarak, kazanma şansı elde edeceksiniz. Daha fazla etkinlik, daha fazla kazanma şansı demek!

     Türkiye’ye özel gerçekleştirilen bu farklı etkinliğe katılmak isteyen herkes bir an önce Ragnarok Online’ı takibe alsa iyi olur, etkinlikleri kaçırmayın!

www.facebook.com/Ragnaroktr
www.twitter.com/RagnarokTr
www.ragnarokturkey.com
 
Basın Bülteni
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Ragnarok Online Ragnarok Online Renewal Gravity Gravity Europe Epin MMORPG Türkçe
Sniper: Ghost Warrior 2, 1 Milyon Adet Dağıtıldı BioShock: Infinite'ten Yeni Bir Video Yayınlandı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Ragnarok Online Renewal
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız