Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Seyyar MMO: Ragnarok Online

 
     Oyun içi ve oyun dışı etkinlikleriyle Türkiye’ye özel pek çok çalışmada bulunan Ragnarok Online Türkiye ekibi, şimdi de conventionları geziyor.

     RO ekibi önce İzmirCon’da boy gösterdi. Topluluk yöneticilerinin bulunduğu standda promokod ve poster dağıtan ekibin yanında getirdiği ve “KartonKafa” dedikleri delikli pano da oldukça ilgi gördü. Oyunlarındaki poring denen canavarların peluşları da gelen geçen herkese “Böyle canavar mı olur?” dedirtti.

     Gördükleri ilgiden ve oyuncularla görüşmekten memnun olduğunu belirten ekip, şimdi de Kontakt’a katılacaklarını açıkladı. 30 TL değerindeki promokodlardan dağıtacak olan ekip, yine kartonkafa ve peluşlarını da yanlarında getireceklermiş.

     Milyonlarca oyuncunun 10 yıldır oynadığı Ragnarok Online’a giriş yapacakların promokod için, zaten Ragnarok’ta olanların da hatıra niyetine fotoğraf çektirmek üzere standlarına uğramalarını tavsiye ediyoruz!
 
Basın Bülteni
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Ragnarok Online Ragnarok Online Renewal Gravity Gravity Europe Epin MMORPG Türkçe
Söylenti: Playstation 4'ün Çıkış Tarihi Açıklandı Resident Evil:Revelations PC Sistem Gereksinimleri
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Serinyer

3.4.2013 18:12:36

0
Kod içerisinde bulunan itemların listesi: -Battle Manual x3 -Lucky Light Box -Token of Siegfried Box (10 tane) -Steamed Tongue x3 -Dragon Breathe x3 -Hwergelmir's Tonic x3 -Steam Scorpion x3 -Immortal Stew x3 -Cooked Ninetail x3 -Yellow potion x30 -Undershirt -Pantie -All in One Ring (7 gün süre ile)

Serinyer

3.4.2013 18:10:47

0
Promosyon kodlardan bir tanesini aldım.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Ragnarok Online Renewal
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız