Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Rage 2 için Oynanış Videosu Yayınlandı

 
   Yayıncı Bethesda Softworks ve geliştiriciler id Software ile Avalanche Studios açık dünya FPS oyunu Rage 2'nin ilk oynanış videosunu yayınladı.
 

Toplum, hukuk ve düzenden yoksun bir distopya dünyasında geçecek Rage 2 her yere gidebileceğiniz, her şeye ateş edebileceğiniz ve her şeyi patlatabileceğiniz gerçek açık dünya first person shooter deneyimini bir araya getiriyor.
 
2185 yılında, insanlığın sayıları azalmaktadır. Gaddar ve kana susamış çeteler açık yollarda dolaşıyorlar ve acımasız Otorite demir yumrukla kalanları yönetmeye çalışıyor. Sen son korucu Walker'sın ve evin soyulup ölüme terk edildiğinde Otorite ile savaşmak ve onların kurallarını ezmek için affetmeyen arazilerde gerekli araçları ve teknolojiyi bulmak için kana susamış çetelerle mücadele edeceksin.

 
   Rage 2, ilkbahar 2019'da PlayStation 4, Xbox One ve PC için çıkacak.

   Oynanış videosunu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Rage Rage 2 Bethesda Softworks id Software Avalanche Studios açık dünya FPS
Bethesda Softworks E3 2018 Basın Konferansı | 11 Haziran TSİ 04:30 The Elder Scrolls: Legends PS4, Xbox One ve Switch'e Geliyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

chupacabra

12.6.2018 16:13:40

0
Bulletstorm, Doom, Bioshock, Borderlands Karışımı olmuş. İlk oyuna nazaran aksiyon ve eğlencesi bol olacaktır diye düşünüyorum. E oyununda amacı o zaten en azından benim aradığım.

Mastertranslatorr

11.6.2018 20:40:26

0
Oyun harika görünüyor. Ilk oyun bildiginiz gibi tam bir fiyaskoydu optimizasyon sorunları ve dokuların sonradan gelmesi gibi tonla bug vardı. Ama bu oyun bire nazaran daha iyi ve daha modern bir oyuna benziyor. Sabırsızlık ile bekliyorum gtx 960'ım hazır :D

wattonx

11.6.2018 18:10:46

0
quote:

Orjinalden alıntı: konsoldede <blockquote class="quote"><i>quote:</i><br><br>Orjinalden alıntı: kataaay balon olacak ne yazık ki ilk oyunun ağırlığının yüzde 1'i yok. Tekrara düşeceği o kadar bariz bir şekilde belli ki. Çeşitlilik olmadığı da gösterdikleri videolardan belli oluyor. Bethesda bu sunumda batırdı gerçekten.</blockquote> bence gayet olmus, begenmiyorsan sen daha iyisini yap önüne gecen yok
Ne yapması la önüne bana bir küp modelle de neee diye bakar toplama yapan program yazde klavyeylemi diye kekeler mal mal çenesi var başkada bir s.ke yaramaz

Akasha_Ether

11.6.2018 16:56:23

0
yeni nesil borderlands

BSC Misafiri

11.6.2018 11:00:11

0
Rage 1 ne ürkütücü mekanlara sahip ise 2. oyun o kadar ponçik ve punk mekanlara sahip sanırsam.. Geçiniz. 2-3 yıl sonra çerez fiyata indirimden belki alınır.

2K

11.6.2018 10:16:14

0
İlk oyunun çıktığı zamanı hatırlıyorum, çoğu kişi yerin dibine sokmuştu. İyi bir oyundu ama sadece o kadar, o yüzden ilk oyun gibi olmamış, ilk oyun ne iyiydi diyenlere şaşırıyorum. Zaten konu yoktu ortada ilk oyununda. Fakat animasyon sistemi gerçekten çok iyiydi. Bir düşmanı nereden vurduğunuza göre gerçekçi tepki veriyordu. Şu an bile çoğu oyunda o kadar gerçekçi gözüken animasyonlar göremiyorum. Rage 2 belli çok cıvık bir oyun olacak ve konu da iyi olacağını sanmıyorum sonuçta yapan adamlar belli. Fakat aksiyonu çok hızlı ve keyifli geldi o yüzden merakla bekliyorum. Her ne kadar boş bir oyunda olsa da Just Cause'u yapan adamların yaptığı FPS'in böyle gözükmesi normal.

Kreuger

11.6.2018 09:59:01

+1
quote:

Orjinalden alıntı: kataaay balon olacak ne yazık ki ilk oyunun ağırlığının yüzde 1'i yok. Tekrara düşeceği o kadar bariz bir şekilde belli ki. Çeşitlilik olmadığı da gösterdikleri videolardan belli oluyor. Bethesda bu sunumda batırdı gerçekten.
bence gayet olmus, begenmiyorsan sen daha iyisini yap önüne gecen yok

Kim Kitsuragi

11.6.2018 08:18:42

+1
Bu sefer gercekten olmamıs

David Attenborough

11.6.2018 07:53:04

+1
Epey zevkli görünüyor. Oynanabilirliği bana Crysis'i hatırlattı.

kataaay

11.6.2018 05:25:59

+2
balon olacak ne yazık ki ilk oyunun ağırlığının yüzde 1'i yok. Tekrara düşeceği o kadar bariz bir şekilde belli ki. Çeşitlilik olmadığı da gösterdikleri videolardan belli oluyor. Bethesda bu sunumda batırdı gerçekten.
  • 1
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Rage 2
+ TAKİBE
AL
3 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız