Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Rage 2: "Rise of the Ghosts" Çıkış Fragmanı

 
Yayıncılığını Bethesda Softworks'ün yaptığı, geliştiriciliğini ise Avalanche Studios ile id Software'in yaptığı Rage 2'nin Rise of The Ghosts eklenti paketinden çıkış fragmanı yayınlandı. Eklendi bugün itibariyle erişime açıldı.
 
Rise of the Ghosts; PlayStation 4, Xbox One ve PC şu anda erişilebilir durumda. Bahsi geçen fragmanı aşağıdan izleyebilirsiniz. Bu eklenti paketiyle birlikte oyuna eklenecek yenilikler şunlar:
 
- Yeni hikaye
- Ghosts adlı yeni bir düşman grubu
- Overgrown City adlı keşfedilecek yeni bir bölge 
- Feltrite Laser Launcher adlı bir yeni silah
- Void adlı yeni bir yetenek
- Ghost Motorcycle adlı yeni bir araç
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak twinfinite Rage Rage 2 Bethesda Softworks id Software Avalanche Studios açık dünya FPS
Star Wars Jedi: Fallen Order Hikaye Fragmanı Shenmue III PC Versiyonu Oynanış Videosu, İngilizce ‘Prophecy’ Fragmanı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

2K

27.9.2019 02:30:34

+1
Hızlı FPS olsun ne olursa olsun diye kötü yorumlarına rağmen satın aldım. Günümüz FPS'lerini çok sevmediğim için Alien Rage gibi kıyıda köşede kalmış hızlı FPS'leri bile oynayıp bitirdim. Fakat Rage 2'yi hiç sevemedim. Evet aksiyonu hızlı, bekleyince dolan health saçmalığından yok fakat oyun o kadar boş ki anlatamam. Bir sürü angarya görev yaptırıyor ve bunları yapmak zorundasınız. Mad Max oynayanlar bilir aslında diğer oyunlarda yan aktivite olanları hikayede ilerlemek için size zorla yaptırırdı. Çok iyi bir sistem gibi Rage 2'de aynı o şekilde. Yani bunlar yan etkinlik sanırım yapmasam da olur dedikleriniz eninde sonunda yapmak zorundasınız ilerlemek için. Bir de Borderlands gibi her karakterin bir değişik, marjinal, coololması için çok kasmışlar ve sonunda çok zorlama ve ergen işi gibi duruyor. Kısacası etraf böyle olunca aksiyonu için bile katlanamıyorsunuz. İlk Rage oyunundan bile boş yapmayı başarmışlar. İlk Rage oyunu da 'sen yıllardır donmuştun ama al silah git adam vur' diye başlıyordu Rage 2 daha fena. İşin ilginci bir id markası evet ortada id kalmadı ama sanırım en kötü gözüken id oyunu.

Guest-BED3C3818

27.9.2019 01:54:05

+1
Oyunun oynanışı inanılmaz zevkli ve akıcı ama içi boş resmen, Ne bir keşfetme hissi var ve adam gibi takip etmek isteyeceğin bir hikaye
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Rage 2
+ TAKİBE
AL
3 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız