Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Radical Rabbit Stew 16 Temmuz'da PS4, Xbox One, Switch ve PC için Çıkacak

 
Yayıncı Sold Out ve geliştirici Pugstorm, aksiyon arcade oyunu Radical Rabbit Stew'un 16 Temmuz'da PlayStation 4, Xbox One, Switch ve Steam üzerinden PC için çıkış yapacağını duyurdu.

Sold Out ürün yöneticisi Katie Clark tarafından belirtilene göre "Radical Rabbit Stew hızlı tempolu, al ve oynama başla oynanışını zekice tasarlanmış, git gide genişleyen bulmacalar ve eğlence dolu anlar ile birleştirerek geniş kitlelere ulaşacak bir oyun deneyimi sunuyor. Oyuncuların yeni demo sürümünde çılgın aksiyon arcade oynanışını deneyim edeceği için çok heyecanlıyız" dedi.
 
Switch versiyonu, 27 Şubat - 1 Mart tarihleri arasında Boston Kongre ve Sergi Merkezi'nde düzenlenecek PAX East 2020 etkinliğinde oynanabilir olacak. Demo sürüm oyunun tek oyunculu modundan birden fazla seviye içerecek.

Yeni fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Radical Rabbit Stew Sold Out Pugstorm aksiyon arcade PS4 Xbox One Switch PC
PS Store İndirimleri: Star Wars Jedi: Fallen Order, Metro Exodus, Days Gone ve Daha Fazlası Deliver Us The Moon 24 Nisan'da PS4 ve Xbox One için; Bu Yaz Switch için Çıkacak

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Radical Rabbit Stew ÇOKLU PLATFORM
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız