Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

RTX Remix'li Tony Hawk’s Pro Skater 4 Görüntüleri Dikkat Çekiyor

 
 
Nvidia ekibinden Jacob Freeman, Tony Hawk's Pro Skater 4 için yeni bir mod üzerinde çalışıyor. RTX Remix Path Tracing moduyla oyunun dikkat çekici özellikleri ortaya çıkıyor ve Freeman bu özellikleri sergilemek için yeni ekran görüntüleri paylaşıyor.
 
RTX Remix ile eski oyunlara geri dönüş yaşanıyor
 
 
 
Tony Hawk's Pro Skater 4'ün RTX Remix modu şu anda erken geliştirme aşamasında bulunuyor. Bildiğiniz üzere oyun Ağustos 2002 yılında PC platformuna çıkışını gerçekleştirdi ve bu da oyunun 22 yaşında olduğunu gösteriyor. Dolayısıyla oldukça eski ve nostaljik bir yapımla karşı karşıyayız.
 
Elbette bu tarz oyunlar, modlar ve teknolojik desteklerle beraber tekrar oynanabilir hale geliyor ve günümüze ulaşıyor. Tony Hawk's Pro Skater 4'ün yeni modu ise oyuna yeni bir aydınlatma sistemini ve gelişmiş dokuları ekliyor. Bu sayede oyuna tekrar giriş yapmaya hazırlanıyoruz.
 
Modun çıkış tarihiyle ilgili şu anda herhangi bir bilgi yok. Sadece aşağıda bulunan ekran görüntülerine sahibiz.
 
Ekran görüntüleri
 
 
 
 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Dsogaming Tony Hawk’s Pro Skater 4
Helldivers 2 Playstation'ın Steam'deki En İyi Çıkışını Temsil Ediyor Ubisoft, Skull and Bones'un "AAAA" Oyunu Olduğunu Savunuyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Tony Hawk Pro Skater 5 ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız