Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

RE: The Mercenaries'in Kayıt Dosyaları Silinemiyor

Resident Evil: The Mercenaries 3D çoklu oyuncu temelleri üzerine kurulu

     Resident Evil: The Mercenaries 3D'deki kayıt dosyalarımızın silinemediği ortaya çıktı. Oyunun Japonya sürümünü deneyenler kayıt dosyalarını tamamen silip yeni bir oyuna başlayamadıklarını söylüyorlar.

     3DS oyun kayıtlarını doğrudan kendi belleğine değil, oyun kartuşlarının içine yapıyor. Bu durumda da RE: The Mercenaries 3D'yi satmak isteyenler veya 2. el olarak almak isteyenler daha önce oyunu oynamış olan kişinin kayıt dosyalarını silemiyorlar ve oyunun zevki bir bakıma baltalanıyor.

    Bu Capcom'un gözden kaçırdığı bir şey değil, firmanın 2. el satışlarına darbe vurmak için aldığı bir önlem gibi görünüyor. Capcom aldığı bu önlemle Mercenaries 3D'nin ikinci el satışlarını düşüreceği kesin.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak vg247 Resident Evil: Mercenaries Nintendo Capcom 3DS Aksiyon
Halo: Reach'te 40.Haftanın Fiyaskoları Nintendo Hayranlarının Sesini Dinleyecek Gibi
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

tym

27.6.2011 18:54:00

0
Şaka gibi ya, app storeda 0,99$ a satılan oyunun azıcık elden geçirilmiş halini 40$dan satın sonrada kayıt dosyası silinmesin bu gidişle handheld oyunculuk bitecek

BlackBeasT

27.6.2011 18:28:50

0
Eğer 3DS oyunları kartuşdan dump edilirse sadece oyunu kayıt dosyasından kurtarmakla bırakmazlar 3DS emulatörü içinde geliştirme süreci başlar.

Kasatka

27.6.2011 11:14:58

+1
Yakinda hafiza kartini DUMP edip save ve oyun dosyalarini birbirinden ayirip nete sallarlar :) Kopyacilar da bu sekilde bu sorundan kurtulmus olur. Olan yine orjinalcilere olur her zaman oldugu gibi.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Resident Evil: The Mercenaries 3D
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız