Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

RDR: Undead Nightmare'in Mistik Hayvanları


 
    Red Dead Redemption: Undead Nightmare'de bir çok sürpriz var. Mahşerin 4 Atlısı gibi oldukça hoş özelliklere sahip atların yanı sıra başka özel hayvanları da bu oyunda bulabilirsiniz. Mesela bir Unicorn gibi.
 
     Ortaya çıkan iki video'da Undead Nightmare'de bulunan 2 özel hayvanı görüyoruz.. Bunların bir Unicorn (Tek Boynuz) ve Chupacabra (Özel bir Yaban Domuzu) olduğu ortaya çıktı.
 
     Chupacabra adlı yaban domuzunu öldürünce bir Achievement açıyoruz. Bu yaban domuzunu Torquemada'nın Kuzey Batısında, Perdido'nun Güney Doğusunda, Casa Madrugada'nın güneyinde veya Chuparosa'nın kuzeyinde nehir kıyısında bulunabilir. Bu yaratığı Avcılık görevlerinin sonuna doğru bulabileceğimiz söyleniyor. Sanırım oyuna yeni başlamış birisinin karşısına çıkmayacak.
 
     Chupacabra'yı öldürdükten sonra Unicorn genellikle Torquemada'nın Kuzey Batısında bulunabilir. Eğer Unicorn size görünmüyorsa, başka bir yere hızlı yolculuk sistemiyle gidip tekrar aynı bölgeye gelin. Harita tekrar yüklenince karşınıza çıkabilir. 
 
     Aşağıdaki videolarda Unicorn ve Chupacabra'nın nasıl yakalandığını (öldürüldüğünü) görebilirsiniz.

 
Bu haberin bağlantısı
URL
Red Dead Redemption Rockstar Take2 Undead Nightmare Unicorn Chupacabra
İşte Cod: Black Ops'un Mükemmel Çıkış Videosu Street Fighter'ın Kralı Bir Mankene Yenildi !
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

13.4.2011 11:20:55

0
ben bu domuzu bi turlu bulamadm oyunun yuzde80.ini btirdm suan ama o domuzu bi turlu bulamiyrm yukarda belrttgnz yerleri defalarca gezdm bi turlu ckmyo karsma napmam grek

BSC Misafiri

10.11.2010 12:06:10

0
quote:

yeti yok kocaayak var. manzanita postun yukarlarında taner's span isimli bi yer var ordaki bi görevde bol bol görüyorsun koca ayağı:D bence biraz daha yaratık ekleyebilirlermiş mesela bi kurtadam fena olmazdı:D
yeti ile koca ayak aynı şey değil mi ya? ben öyle diye biliyorum ondan öyle dedim sonuçta efsanevi bi yaratık(efsaneliği tartışılıyo hala) tipini filan da bildiğimiz gorilden daha irice bi ayvan :) göremedik derken aslında ben oyunu hiç oynayamaıdm ps3 üm yok ps3 cafelerde de bulamadım adamlara red dead redemption diyorum one diyolar :) eskişehirde yok galiba ve galiba hiç oynayamıyacağım :), orjinal oyunda 40 taneydi sanırım hayvan sayısı yani tür olarak, bütün hayvanların yerine bişeyler koysalardı güzel olurdu bence hepsi vampirleşince bu şekle gelmiş diye düşünülebilirdi ama yapmamışlar sağlık olsun :)

BSC Misafiri

8.11.2010 18:09:16

0
quote:

çok güzel bi dlc hatta en güzeli diyebilirim :) yeti de var diyolar ama daha göremedik :)
yeti yok kocaayak var. manzanita postun yukarlarında taner's span isimli bi yer var ordaki bi görevde bol bol görüyorsun koca ayağı:D bence biraz daha yaratık ekleyebilirlermiş mesela bi kurtadam fena olmazdı:D

BSC Misafiri

1.11.2010 19:36:27

0
bu oyunu oyunu bu şekilde oynamak için ne gerekli yeni pachi yükledim göründü fakat normal görevlerle basladı

BSC Misafiri

1.11.2010 17:06:54

0
26 kasım'da kutulu olarak türkiye'de :)

BSC Misafiri

1.11.2010 15:58:06

0
quote:

jrazrael Chupacabra bir tür yabani domuz değildir efendim. Orada şeklini domuz gördünüz diye yardırmışınız yine =)Chupacabra meksikalıların kümes hayvanlarını öldürdüğünü düşündükleri mistik bir yaratıktır. Unicornla beraber koymalarının sebebide bu olsa gerek. katIliyorum da kumes hayvanlarI degil meksikalIlarin kucuk bas hayvanalrIna saldIran bir yaratIktIr zaten ismi meksikaca "keci emen"dir bu yaratIgI görenlerin anlatIklarIna göre yaratIk siyah,yarasa ve kanguru karIsImI bir yaratIktir ama bu oyunda nedense yaban domuzuna benziyor:)

BSC Misafiri

1.11.2010 15:33:10

0
çok güzel bi dlc hatta en güzeli diyebilirim :) yeti de var diyolar ama daha göremedik :)

MrKerberoS

1.11.2010 15:17:42

0
eheh evet ya unicornun yanında koyma sebepleri vardır jraz ın dediği gibi

BSC Misafiri

1.11.2010 12:26:32

0
jraz: iyi guldum ya sabah sabah "yardirmissiniz" lafina :)

jrazrael

1.11.2010 12:18:25

0
Chupacabra bir tür yabani domuz değildir efendim. Orada şeklini domuz gördünüz diye yardırmışınız yine =)Chupacabra meksikalıların kümes hayvanlarını öldürdüğünü düşündükleri mistik bir yaratıktır. Unicornla beraber koymalarının sebebide bu olsa gerek.

HaLoPlgr

1.11.2010 11:56:47

0
unicornu atacan trenin önüne...

servetbugra

1.11.2010 11:13:37

0
üff çok güzel olmuş lead 4 dead dan sonra en güzel zombi oyunu olacak pardon birde re5 var :)
  • 1
  • 2
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Red Dead Redemption
+ TAKİBE
AL
86 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız