Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

RDR: Undead Nightmare Disk Olarak Geliyor



     Hiç kuşkusuz 2010 yılının en iyi oyunlarından birisi Red Dead Redemption'dır. Hemen hemen bütün otoriteler tarafından mükemmel bir oyun olarak tanımlanan oyunun bol bol indirilebilir içeriği çıkıyor, fakat özellikle ülkemizde bu içeriklerden mahrum kalıyorduk. Şimdi bu DLC'lerin hepsine birden sahip olma şansını yakalıyoruz.
 
      Rockstar Games, Red Dead Redemption'ın ana oyununa gerek duymadan çalışacak olan Red Dead Redemption: Undead Nightmare'i duyurdu. Bu paketin içinde Undead Nightmare Pack, The Outlaws to the End Co-Op Mission Pack, The Legends and Killers Pack, The Liars and Cheats Pack gibi DLC'ler ve Multiplayer Free Roam'daki yenilikler bulunacak.
 
     Undead Nightmare'de ana oyunu oynama fırsatımız olmayacak, ama indirilebilir içeriklerin tamamını oynayabileceğiz. Bu pakette yeni görevler, maceralar, kayıp insanların da dahil olduğu ortam olayları bulunacak.
 
    Undead Nightmare'in  Free Roam'un da ise "Undead Overrun" adlı bir yeni survival multiplayer mod bulunacak ve oyuncular zombilere karşı omuz omuza hayatta kalmaya çalışacaklar. Ayrıca bir başka yeni multiplayer mod olan Graveyard Mode'da da yine zombilere karşı mücadele edeceğiz.
 
     Tekrar hatırlayalım RDR: Undead Nightmare yeni bir oyun değil, DLC'lerin bir araya getirildiği bir eğlence paketi. Bu paketi oynamak için Red Dead Redemption'ın ana oyununa sahip olmamızın gerekmemesi de sevindirici.
 
      29.99 dolardan (İngiltere'de 24.99 Sterlin olacak) satılacak olan bu paket, Xbox Live ve PSN hizmetini kullanmayan ya da DLC satın alamayan oyuncular için çok büyük bir fırsat olarak görülebilir. Bu geniş kapsamlı paketin çıkış tarihi henüz belli değil.

      Eğer bende bütün indirilebilir içerikler var diyorsanız, The Undead Nightmare Pack'i de 26 Ekim'de 800 puana Xbox Live'dan veya 9.99 dolara PSN'den satın alabilirsiniz. 

 

Bu haberin bağlantısı
URL
Red Dead Redemption Rockstar Take2
The Conduit 2, Önümüzdeki Şubat'a Göz Kırptı Dragon Age 2 Ön Alımına Ücretsiz İçerikler
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

mr.console

15.10.2010 23:47:53

0
peki hem red dead redemption oyununu hemde bu undead nightmare diskini alsak dlc'leri oynamak için her seferinde disk mi değiştiricez,yoksa undead nightmare diskindeki içerikler red dead redemption oyununa veya red dead redemption oyununda kullanmak üzere harddisk'e aktarılabilicek mi ?

erkefur

15.10.2010 16:16:36

0
RDR'yi bitirmiştim zaten bunu oynamak istemiştim güzel oldu.

On.E

15.10.2010 15:05:01

0
Beklemek lazım malum GTA IV gibi bir Complete Edition yapılır yakında..

Jack Rabbit Slims

15.10.2010 00:11:21

0
Supeeeeeeeeerrrr, valla coştum mutluluktan :)) ama haberde diskli versiyon Xbox ex gibi bir izlenim verilmiş doğru mü anladım acaba? Eflc gibi mı olacak acaba... Valla undead nightmarein tanitim resmini gördüğümde böyle bir cover süper olur demiştim, içim temizmis :D ps3e de çıkacaksa eğer mutlaka alırım orjinalini. Çok para lazım cooooook :)

BSC Misafiri

14.10.2010 23:45:32

0
super olur valla imreniyorum zaten DLC lerine :)
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Red Dead Redemption
+ TAKİBE
AL
86 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız