Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Quantum Theory'den Oynanış Videosu


 
     İlk olarak PS3 için duyurulan daha sonra ise Xbox 360 içinde geliştirildiği açıklanan Quantum Theory için yeni bir oynanış videosu daha yayınlandı.
 
     Hatırlarsanız oyun ilk duyurulduğu dönemde sahip olduğu özellikler ve oyun dinamikleri ile PS3'ün Gears of War'ı olarak lanse edilmişti. Oyunun yayınlanan bu yeni altı dakikalık videosuna baktığımızda bu söylemlerin ne kadar doğru olduğunu görüyoruz. Oynanış videosuna baktığımızda Quantum Theory'nin Gears of War serisinden fazlasıyla etkilendiğini görüyoruz. Siper alma, kamera açılarından tutun yerdeki silahların göstergesi bile Gears of War'ı anımsatıyor.
 
     Bu ay sonunda PS3 ve Xbox 360 için çıkacak olan oyunun bu yeni oynanış videosunu burayatıklayarak izleyebilirsiniz.
 
     Açıkçası Quantum Theory'nin Gears of War'dan serisinden esinlenmesinde bir sakınca görmüyorum. Sonuçta ortada bu kadar mükemmel bir örnek varken bir oyunun böyle bir örnekten etkilenmesi oldukça normal. Tabi hemen hemen tüm dinamiklerini saymazsak :)
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Quantum Theory Tecmo PS3 Xbox 360
Killzone 3'ün 12 Dakikalık Multiplayer Videosu İngiltere'de Mafia 2 Liderliği Sürüyor

On.E

6.9.2010 13:28:37

0
Valla PS3 Exc. olacaktı olmaması iyi oldu bazı Fanboylar oyunu GeOW ile kıyaslama gibi şeyler yapabilirlerdi..Valla GeOW 3 ile çakışırsa işi zor..
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Quantum Theory
+ TAKİBE
AL
3 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız