Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Quantum Theory Ertelendi

 
Gears of War'a benzer oyun yapısı ile ilk olarak Playstation 3'e duyurulan, konsolun GeoW'u yakıştırmaları yapılan ve daha sonra Xbox 360'a da çıkacağı açıklanan Quantum Theory ertelendi.
 
İşin ilginç olan yanı ise oyunun çıkış tarihinin duyurulması üzerinden 15 günü geçmemesi oldu. Çıkış tarihi henüz duyurulan oyunun ertelenme nedeni olarak ise daha kaliteli bir iş için uğraşıldığı gösterildi. Daha doğrusu kalite endişeleri gösterilmiş. Anlaşılan firma çıkış tarihi yaklaşan oyunun kalitesinden şüphe etti ve oyunu ertelemeyi uygun gördü.
 
Oyunun beklentileri karşılayamamasından ise böyle bir karar ile ertelenmesini çok daha doğru bir karar olarak görebiliriz.
 
Ertelenen oyunun Avrupa çıkış tarihi 25 Mart olarak açıklanmıştı. Bu ertelenme haberinde ilginç olan bir diğer nokta da Amerika ve Japonya ertelenme haberi duyurulurken Avrupa için herhangi bir açıklamanın gelmemiş olması. Buna rağmen kalite nedeniyle ertelendiği için bu ertelenmeden Avrupa'nın da nasibini alacağını düşünebiliriz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak PS3 Xbox 360 Tecmo Koei Quantum Theory
Final Fantasy 13'ü Xbox 360'a Sığdıramadılar Crysis 2, İlk Oyundan Üç Yıl Sonra Geçecek

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Quantum Theory
+ TAKİBE
AL
3 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız