Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Quantum Break'in Dizisi Oyun Diskinden Çıkartıldı ve 12 Yeni Görsel Tanıtıldı

 
     Remedy'nin, Xbox One ve PC platformu için geliştirdiği ve yapımı geçtiğimiz günlerde tamamlanan oyunu Quantum Break'in bir de oyunla birlikte ilerleyecek dizisi mevcuttu. Bu dizinin ilk olarak oyun diskiyle birlikte geleceği söylenmişti. Ancak durumlar değişti.
 
     Belitrilene göre dizi oyun diskinden çıkartıldı. Xbox One üzerinde hem stream ederek hem indirilebilir olarak erişilecek bölümler, PC üzerinde ise yalnızca stream edilerek izlenebilecek. Diziyi opsiyonel olarak sunan ve izleme zorunluluğunun olmadığını belirten yapımcılar bu seçimi kullanıcılara bıraktıklarını, aynı zamanda kimi bölümler kısa olduğu kadar kimilerinin de seçimlerinize göre daha uzun olduğu ve diskte kapladığı alanın büyüklüğünden dolayı diziyi diskten çıkardıklarını belirttiler.
 
     Remedy, bu haberin kimi kullanıcılar tarafından olumsuz karşılanacağını da düşünmüş olacak ki beraberinde oyundan 12 yeni görsel paylaştı. Bu görsellere aşağıdaki galeriden ulaşabilirsiniz.

EKRAN GÖRÜNTÜLERİ Bu haber ile ilişkili
Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak vg247 Quantum Break Remedy Microsoft Xbox One Action PC
The Division'ın Çıkış Videosu Yayınlandı Outlast 2 Gerçek Dünyadan Esinleniyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

2K

2.3.2016 19:29:54

+1
Normalde bu tarz eksta içerikleri ya da birleştirme çabaları dandik olur o yüzden hiç izlemem, bakmam bile. Fakat Remedy Max Payne ile ufaktan başladı (oyun içindeki dizi) daha sonra onu abarttı Alan Wake de live action çekti şimdi de bu. O yüzden Remedy'in iyi yaptığı bir iş ve çok kaliteli olabilir.

gamer-x

2.3.2016 14:52:34

0
şu microsoft bir rahat bırakmadı remedy oyunun karakterlerini değiştirdiler ;senaryoyu değiştirdiler; içeriği değiştridiler; lan karışmayın firmalara alan wake 2 çıkmamasının nedeni microsoft ayıptır yaw
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Quantum Break
+ TAKİBE
AL
36 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız