Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Quantic Dream Yeni Oyun Stüdyosunu Montreal'de Açıyor

 
Heavy Rain, Beyond: Two Souls ve Detroit: Become Human geliştiricisi Quantic Dream yeni oyun stüdyosunu Montreal, Kanada'da açıyor.

Eski Eidos Monteal patronu Stephane D'Astous liderlik edecek ve Assassin's Creed Valhalla baş tasarımcısı Yohan Cazaus oynanış yönetmeni olarak görev alacak.
 
Quantic Dream'in Paris ile Montreal stüdyosu yeni nesil konsollar ve PC'ye AAA oyunlar geliştirmek için birlikte çalışacak. Montreal stüdyosunun kuruluş amacı Paris stüdyosundan farklı oyunlar yapmak değil, beraber çalışmak. Montreal stüdyosu oyun mekanikleri ve tüm oynanıştan sorumlu olacak.
 
Quantic Dream şu anda henüz duyurulmamış bir AAA oyun üzerinde çalışıyor.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Twinfinite Detroit: Become Human Detroid Become Human PlayStation 4 PS4 Quantic Dream Kara Project Kara Tech Demo david cage
Detroit: Become Human, Call of Duty: Black Ops III ve Daha Fazlası PlayStation Now'a Eklendi EA Sports Amerikan Kolej Futbolu Oyunu Yapıyor

BSC Misafiri

2.2.2021 21:55:58

0
quantic dream sony bünyesinden çıktı çıkalı daha detroit become human gibi oyun gelmez yapmazlar bunlar yazık oldu
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Detroit: Become Human
+ TAKİBE
AL
11 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız