Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Quake ve Wolfenstein Klasikleri GOG.com'a Geldi


       Pek çok eski oyunu tekrar dijital olarak oyuncuların karşısına sunan GOG.com, bu kez Bethesda'nın eski oyunlarına el attı.
 
       GOG.com ve Bethesda ortaklığıyla, pek çok id Software oyunu dijital olarak tekrar satışa sunuldu. Sisteme  gelen yeni oyunlar arasında Quake 2: Quad Damage, Quake 3: Gold, Return to Castle Wolfenstein, Wolfenstein 3D ve Spear of Destiny bulunuyor.
 
       GOG.com'daki tüm Bethesda oyunlarında olduğu gibi bu oyunlardan bir tanesini satın alarak The Elder Scrolls: Arena & Daggerfall'a da sahip olabilirsiniz. Bahsettiğimiz bu yapımların FPS türüne öncelik ettiğini hatırlatalım. GOG.com'a buradan ulaşabilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak vg247.com quake quake live quake 3 id software multiplayer fps free to play
Block N Load Artık Ücretsiz Journey, Flower ve Flow Tek Kutuda Birleşiyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

aurosonic

3.10.2015 14:32:20

0
Ben buradan Quake 1 alacağım, normalde çok eski oyun olduğu için çalışmıyor. Buradan alırsam web üzerinden mi yoksa indirip mi oynayacağım. Windows 10 da çalışır mı?

Patren

3.10.2015 14:17:46

-1
yeni işletim sistemlerine ne uyumludur acaba

Urasawa Gen

2.10.2015 16:38:20

0
Ve ben hala Silent Hill 2'yu torrentden virüs sebebiyle indirmeye korkayım.Adalet mi bu Konami.Niye satın alamıyorum ben bu oyunu.

bodyman700

2.10.2015 12:25:22

0
q3 ün arena olarak çıkmasının sebebi q2 nin hikaye yanında çok sağlam bir arena oyunu olmasıdır. half-life çıkmadan önce net cafelerdeki en iyi mp q2 de idi.

dingo egret!

2.10.2015 10:23:46

-3
Q3ü anladık hala gelmiş geçmiş en iyi arena fps örnrklerinden birisi ama q2'nin klasik olarak nitelendirilecek bi tarafı yok
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Quake Live
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız