Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Psychonauts 2 Hikaye Fragmanı

 
 
Yayıncı Microsoft ve geliştirici Double Fine Productions, Psychonauts 2'nin resmi hikaye fragmanını yayınladı. Xbox Wire ayrıca oyunun yeni bir önizlemesini yayınladı.
 
Oyun hakkında
 

Eğitimli bir akrobat ve güçlü, genç bir psişik olan Razputin “Raz” Aquato, hayatı boyunca kurduğu Psychonauts olarak bilinen uluslararası psişik casusluk örgütüne katılma hayalini gerçekleştirdi! Ama bu psişik, süper casusların başı dertte. Liderleri bir kaçırılmadan kurtarıldığından beri kendinde değildi ve daha da kötüsü karargâhta saklanan bir köstebek var.

Alışılmadık görevler ve gizemli komploları birleştiren Psychonauts 2, sinematik tarzı ve tonlarca özelleştirilebilir psişik güçle bir platform macera oyunudur. Psychonauts 2, oyuncular Raz'i dostların ve düşmanların zihinlerinde kötü bir psişiği alt etmek üzere bir yolculuğa çıkarırken eşit ölçüde tehlike, heyecan ve kahkahalar sunuyor. 
 

 
Psychonauts 2, 25 Ağustos'ta Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One ve PC için çıkacak. 
 
Fragman videosu
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Psychonauts 2 Double Fine Fig PC PS4 Xbox One Platform bağımsız indie
Tsukihime: A Piece of Blue Glass Moon için Üçüncü Fragman Yayınlandı DYSCHRONIA: Chronos Alternate, Sanal Gerçeklik Platformları için Duyuruldu

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Psychonauts 2
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız