Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Psychonauts 2 Geliştirme Süreci Dizi Oldu: Tüm Bölümler Ücretsiz

 
 
Double Fine tarafından geliştirilen ve Xbox Game Studios tarafından yayınlanan platform macera oyunu Psychonauts 2 dizi oluyor. Oyunun geliştirme sürecinin belgesel niteliğinde bir dizi olacağı ve 32 bölümden oluşacağı belirtiliyor.
 
Belgesel niteliğindeki dizi için 2 Player Productions ile anlaşıldı
 
 
 
Geliştirici ekip Double Fine, oyunun geliştirme sürecini 2 Player Productions ile ortaklaşa bir şekilde tv'ye uyarlayacak. İlk olarak 2015'te duyurulan oyun 2021'de piyasaya sürüldü. Geliştirici ekip bu 6 yıllık sancılı süreci hayranlara sunmak istediğinden dolayı da bu işe girişmiş durumda
 
Belgesel niteliğindeki bu dizi Psychonauts 2'nin geliştirme sürecinde yaşanılan zorlukları, oyunun neden bu kadar geç piyasaya sürüldüğünü, geliştirmede kullanılan teknikleri ve daha fazlasını bizlere aktaracak. Gerek mali gerekse teknik zorlukların anlatıldığı bu dizinin adı ise PsychOdyssey.
 
PsychOdyssey adlı belgesel türündeki dizi 32 bölümden oluşacak ve bir de içerisinde özel bir film yer alacak. Bu filmle beraber tüm dizinin 20 saatten fazla sürecek. Bu dizi hayranlara tamamen ücretsiz olarak sunulacak ve şu anda YouTube üzerinden tüm bölümleri kontrol edebilirsiniz.
 
PsychOdyssey çıkış fragmanı 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Dualshockers Psychonauts 2 Double Fine Fig PC PS4 Xbox One Platform bağımsız indie
Steam'de VR İndirimleri: Verigo Games Etkinliği Sony, 2023 Yılının Üçüncü Çeyreğinde 10 Milyon PS5 Satacağını Öngörüyor

aykut291

14.2.2023 17:17:59

0
Lütfen 3. Oyun yapılsın.Oyunu severek ayıla bayıla oynadım.Yok böyle bir Oyun herşeyi yaptım Oyunda Açık Dünya oyunu nasıl yapılır bir zahmet diğer firmalara eğitim versin bu adamlar.Oyunu bitirirken gran sıkmayan nadir Oyun.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Psychonauts 2
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız