Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Psychonauts 2, 2 Milyon Dolara Ulaştı


Psychonauts 2, geçtiğimiz günlerde The Game Awards'ta duyurulmuştu. Oyunun kickstarter tarzı bir bağış sitesinde hedeflediği paraya ulaşabildiği takdirde hayata geçeceği söylenmişti. 
 
Proje ilk duyurulduğundan itibaren, 14 saat içerisinde 1.1 milyon dolara ulaşmıştı. Şimdi ise, toplanan bağış miktarı 2 milyon doları buldu.
 
Double Fine'ın koyduğu hedef 3.3 milyon dolar ve proje emin adımlarla bu parayı toplamaya doğru ilerliyor. Ancak oyunun tüm yapım bütçesi bu değil. Geçtiğimiz yıllarda Minecraft'ın yapımcısı Notch'un verdiği açıklamada oyunun yapımı için 10 milyon dolara ihtiyaçlarının olduğunu söylemişti. Bu yüzden serinin devam oyununu yapmaktan vazgeçmişlerdi. Ancak geçtiğimiz günlerde Double Fine'ın oyunu duyurması üzerine, oyunun geri kalan bütçesini Notch'un karşılayıp karşılamadığı soruları vardı. Bu konu hakkında henüz bir açıklama gelmedi. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Psychonauts 2 Double Fine Fig PC PS4 Xbox One Platform bağımsız indie
Heroes of the Storm'a Yeni Güncelleme Geldi Yakuza 5'ın Çıkış Videosu Paylaşıldı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Psychonauts 2
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız