Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Psikolojik Korku Oyunu What Happened 30 Temmuz'da PC için Çıkacak

 
Yayıncı Sourena Game Studio ve geliştirici Genius Slackers, psikolojik korku oyunu What Happened için çıkış tarihi verdi.

30 Temmuz'da PC (Steam) için çıkışını gerçekleştirecek.

Konsol versiyonları daha sonraki bir tarihte çıkacak.
 
What Happened anksiyete bozukluğu ve depresyon yaşayan Stiles adlı bir lise öğrencisini kontrol edeceğiniz ve lisede geçecek bir birinci şahıs psikolojik korku oyunu. Oyuncular gerçek ve hayal arasında gidip gelen atmosferik ortamlarda çevre bulmacalarını çözerek ve ürkütücü yaratıklardan kaçarak Stiles'a yol göstermeye çalışacak.
 
Geliştirici ekipten Arash Negahban'ın komşularından biri dört beş yıl önce intihar etmiş ve intihar sebebi de abisinin diğer kardeşine araba alıp ona almamasıymış. Arash Negahban ilk başta böyle bir olaya anlam verememiş fakat psikologlara danıştıktan sonra bu kişilerin tahmin bile edemeyeceğimiz şeyler yaşayabildiğini fark etmiş. Ardından böyle korkunç bir olayı herkesin anlayabilmesi için bu deneyimi oluşturmaya karar vermiş. Oyunun esin kaynağı yaşanan bu olay.

Bu haberin bağlantısı
URL
What Happened Sourena Game Studio Genius Slackers psikolojik korku
Pathologic 2'nin Sonraki Bölümü Geliştiriliyor Mafia 1 Remake 25 Eylül'e Ertelendi, Oynanış Videosu 22 Temmuz'da Yayınlanacak

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
What Happened
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız