Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

"Project Zwei'ın Çok Kaliteli Grafikleri Olacak"

Zwei şimdiden korku oyunu severlerde heyecan yarattı

     Kendi stüdyosu Tango Gameworks'te şu an Project Zwei adlı hayatta kalma-korku oyunu üzerinde çalışan Resident Evil serisinin yaratıcısı Shinji Mikami yeni oyununun grafikleri hakkında bazı açıklamalarda bulundu.
 
      Zwei'ın ilk görselinin tamamen sanatsal tasarımlardan oluştuğunu belirten Mikami bakın oyunun grafiklerinin iyi olmasını bekleyenlere nasıl bir müjde verdi:
 
     "Şu sıralar, nihayet ilk aşamayı bitirdik. Sanatsal çalışmalarla oldukça iyi bir atmosfer yarattık. Grafikler konusunda bu defa kendimize güvenimiz çok fazla. Tabi ki, bu sanatsal çalışmalardaki grafikleri birebir olarak oyun içinde yaratamayız, ama görüntülerde hissettiniz atmosferi oyuna uyarlayabiliriz. Oyunda boş alanlarda dağlar olacak, ama buna karşın tasarımcılarımızla birlikte atmosferi nasıl daha iyi hale getirebiliriz diye çalışıyoruz."
 
       Bir korku oyununda grafikler elbetteki önemlidir, ama Shinji Mikami'nin de dediği gibi atmosferi hissedebilmek her şeyden daha önemlidir. Kaliteli grafikler ve atmosfer bir arada olursa Project Zwei korku oyunu severlerin favorilerinden biri olacaktır.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak andriasang Shinji Mikami Zwei Tango Gameworks Korku Project Zwei
New Super Mario Bros 2 Dijital Olarak da Satılacak Wii U'nun Çıkış Tarihi E3'te Duyurulmayacak
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

- The Stig -

8.5.2012 03:51:16

0
ileride haberlerini bekliyoruz.

Walter Hartwell White

2.5.2012 20:32:29

0
Merakla beklediğim ve büyük ümitlerle beklediğim bir oyun.İnşallah Shinji Mikami kalitesinde olur.

SOLID SNAKE

27.4.2012 17:03:26

0
Tasarım ve Atmosfer iyi olduktan sonra gerisi önemli değil. Shinji Mikami çok güzel bir oyun edeceğinin sinyallerini şimdiden verdi gerçekten emek veriyor bu oyuna ve Bence Harika bir oyun olacak

skulz

27.4.2012 11:59:06

0
quote:

Orijinalden alıntı: rambocuk tüm korku oyunlarını oynadım ama hala bbişeyler eksik oda şu oyunu kapattıktan sonra yataga girip uyuyamamak işte bunu bana yaşıtıcak oyun istiyorum ben :)
Yani sorunlu bir insan olmak istiyorum, diyorsun...

rambocuk

27.4.2012 11:12:47

0
tüm korku oyunlarını oynadım ama hala bbişeyler eksik oda şu oyunu kapattıktan sonra yataga girip uyuyamamak işte bunu bana yaşıtıcak oyun istiyorum ben :)
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
The Evil Within ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
62 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız