Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Project Zomboid için Multiplayer Desteği Geliyor


     The Indie Stone tarafından geliştirilen bağımsız oyun Project Zomboid'e multiplayer desteğinin geleceği açıklandı. Geliştiriciler multiplayer PvP ve PvE multiplayer desteğinin kısa zaman sonra oyuna ekleneceğini belirtiyorlar. Kısa zamandan kasıt gelecek hafta olmasa da, aylarca beklemeyeceğimiz de belirtiliyor.
 
    Amacınızın sadece ve sadece hayatta kalmak olduğu oyunda kendisine zombileri tema edinmiş pek çok oyuna göre yoğun oynanış detaylarıyla gerçekçi bir hayatta kalma hikayesi sunuluyor. Şu an için azami oyuncu sayısı kesinleşmemiş, ama bu biraz da sunucuların durumuna bağlı olacakmış. Yani 10-12 oyuncu  veya daha fazlası multiplayer oyunda karşı karşıya kalabilir.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak shacknews Project Zomboid Indie Games The Indie Stone RPG zombi korku hayatta kalma pc aksiyon bağımsız
Titanfall'un Herkese Açık Betası Mümkün Deadbreed Çocuklara Göre Bir MOBA Değil
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

20.1.2014 23:38:53

0
oyun muhteşem. hayatımda oynadığım en gerçekçi oyunlardan biri. müzikleri hele tam bir sanat eseri. orta doğu ezgileri mevcut. bence oyunun ihtiyacı olan şey buydu. PvP biraz gereksiz gibi. zaten oyun sizi belli bir süre sonra yeterince zorluyor. daha çok coop tarzı yardımlaşma lazım. o kadar güzel bir atmosfer yaratmışlar ki, zombi kıyametinin hemen sonrasında insanlığın çöküşüne an ve an şahit oluyorsunuz. yiyeceklerin küflenmesinden tutunda zamanla su ve elektrik sisteminin çökmesine kadar her bir detay düşünülmüş. sonunda illa öleceksiniz zaten oyun size bu gerçeği belirterek başlıyor. amaç elinizden geldiği kadar dayanmanız. boş vakti olan sağlam oyuncu arkadaşlar bence alıp gelişim sürecine destek vermeliler. kesinlikle değer.

emrebdt

20.1.2014 19:32:23

0
Umarım multiplayer haritaları farklı ve küçük olur.

rigby7

20.1.2014 18:56:19

0
Harika bir oyun.Çok gerçekçi ve zevkli.Uzun zamandır bekliyodum multi.

ReflexAction

20.1.2014 17:40:18

0
çok iyi oldu bu
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Project Zomboid
+ TAKİBE
AL
7 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız