Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Project Magnum Olarak Duyurulan Oyunun Resmi Adı Belli Oldu: The First Descendant

 
 
Yayıncı Nexon ve geliştirici Nexon Korea, daha önce Project Magnum olarak duyurulan, oynaması ücretsiz üçüncü şahıs nişancı aksiyon oyunu The First Descendant için PC beta testi kayıtlarının açıldığını duyurdu.
 
Ön kayıt:
 
- 7 Temmuz 2022'de başladı.
 
Test programı:
 
28 Eylül 2022'den 4 Ekim 2022'ye kadar. Tam saat ayrıca duyurulacak.
 
Nasıl teste katılabilirim?
 
- Kayıt olmak için The First Descendant'ın Steam sayfasındaki "Erişim Talep Et" düğmesine tıklayabilirsin.
- Steam hesabınızın e-posta adresine bir e-posta gönderilecek.
- Davet postasını kontrol edin ve onaylayın.
 
Destek ekibi:
 
Beta testi ile ilgili herhangi bir sorunuz varsa ek yardım için help_tfd@nexon.com ile iletişime geçebilirsiniz. İngilizce destek verilecek.
 
First Descendant'ın şu anda PlayStation 5, PlayStation 4 ve Steam üzerinden PC için yayınlanacağı doğrulandı. Oyun başlangıçta yalnızca konsollar için duyurulmuştu. Hangi konsollara geleceği belli değildi. PlayStation konsolları için çıkış yapacağını da PlayStation YouTube kanalına yüklenen bir fragman aracılığıyla biliyoruz.
 
Project Magnum, rol yapma öğelerini üçüncü şahıs nişancı unsurlarla birleştiren bir oyun olarak karşımıza çıkacak. Bilim kurgu içeriğine dayanarak sağlam görseller, çekici ve benzersiz karakterler sunacak. Ayrıca çeşitli beceriler, eylemler ve silahlar kullanarak heyecan verici savaşları bünyesinde barındıracka.
 
Steam sayfası
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Üçüncü şahıs aksiyon RPG The First Descendant
Xenoblade Chronicles 3 için Genel Bakış Fragmanı Yayınlandı Rol Yapma Oyunu The DioField Chronicle için Yeni Fragman Yayınlandı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız