Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Rol Yapma Oyunu The DioField Chronicle için Yeni Fragman Yayınlandı

 
 
Yayıncı Square Enix ve geliştirici Lancarse, geçtiğimiz günlerde strateji rol yapma oyunu The DioField Chronicle'ın çıkış tarihini açıklamıştı. Şimdi ise resmi olarak çıkış tarihini duyuran yeni bir fragman yayınladı. 
 
Oyunun açıklaması şu şekilde:
 
The DioField Chronicle, Square Enix tarafından oyunculara sunulacak olan yeni bir strateji rol yapma oyunu. Bu oyun, destansı bir savaş ve onur hikayesini anlatıyor. Fantastik, orta çağ ve modern dönem etkilerini bir arada bulunduran bunun yanı sıra derin ama yenilikçi gerçek zamanlı savaş sistemini harmanlayan eşsiz ve güzel bir dünyayı oyunculara sunuyor. 
 
Bu oyundaki savaşlar, her durumda değişkenlik gösteriyor. Gerçek zamanlı bir savaşı deneyimleyebileceğiniz bu yapımda düşmanınız üzerinde avantaj elde etmek için zayıf yönlerini bulmanız gerekecek. Görevlerinizi tamamlamak için çeşitli becerileri, sınıfları ve ekipmanları akıllıca kullanacaksınız.
 
Steam sayfası
 
 
Fragman videosu
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu oyun geliştirme stüdyo
Project Magnum Olarak Duyurulan Oyunun Resmi Adı Belli Oldu: The First Descendant It Takes Two, 7 Milyon Satış Rakamını Aştı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Square Enix
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız