Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Project K'nın Adı Belli Oldu


 
     Yakuza 4'ün japonya çıkışı için Tokyo'da düzenlenen basın lansmanında ilk kez ortaya çıkan yeni Yakuza oyunu Project K'nın adı belli oldu.
 
     Oyunun tam adı Japonya oyun dergilerinde açıklandı. Batıda Yakuza ismi ile çıkışını yapan serinin Japonya adı ise Ryu Ga Gotoku olarak geçiyor. Project K olarak lanse edilen ve PSP için çıkacak olan oyunun tam adı ise "Ryu Ga Gotoku Shinshou Kurohyou" olarak belirtilmiş. Bu ismin İngilizce karşılığı ise "Yakuza: New Chapter Black Panther" olarak belirtiliyor. Buna rağmen batı çıkışında oyunun isminin değişikliğe uğrayabileceğini de belirtelim.
 
     Yakuza serisinin yeni oyununda Kazuma Kiryu bulunmuyor. Zaten ana hikaye yerine farklı bir hikayeye şahit olacağız. Yeni oyundaki yönlendireceğimiz karakter ise biraz daha genç. Oyunda ilginç saç kesimi ile dikkat çeken Tatsuya Ukyo'yu yönlendireceğiz. Yeni Yakuza oyunu 22 Eylül'de Japonya çıkışını yapacak.

 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Ryu Ga Gotoku Yakuza Project K Sega Aksiyon PS3 Yakuza: New Chapter Black Panther
Heavy Rain in Liberty City Mikami'nin Korku Oyunun Yarısı Tamamlandı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Yakuza: New Chapter Black Panther
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız