Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Mikami'nin Korku Oyunun Yarısı Tamamlandı


 
     Resident Evil serisinin yaratıcısı Shinji Mikami korku oyunları kategorisinin belki de en çok tanınan ismidir. Korku oyunları türünü seri Resident Evil 4 ile aksiyona kayıncaya kadar başarıyla temsil eden bu efsane oyunun yaratıcısından yeni bir korku oyunu geliyor.
 
    Yanına ilginç oyunları ile dikkat çeken Goichi Suda'yı da alan Shinji Mikami'nin Electronic Arts'ın yayınlayacağı bir korku oyunu geliştirdiği biliniyordu. İlk kez 2008 yılında ortaya çıkan bu haberlerle ilgili en somut bilgi bugün açıklandı.
 
     EA Partners patronu David DeMartini, açıklamasında oyunun adını henüz söyleyemeyeceği belirtti ve ekledi. "Bu oyun kesinlikle hala var" Bu kadar yüksek rütbeli birisinden bu açıklamayı duymak sevindirici.
 
    Demartini'nin açıklamasının diğer önemli kısmı ise "Suda ve Mikami'nin yolun yarısında olduğu"nu söylemesi oldu. Anlaşılan gizliden gizliye çalışmalar devam ediyormuş. Bu arada belirtelim Hideo Kojima da büyük ihtimalle bu projenin içinde yer alacak.
 
     Goichi Suda'yı çılgın bir dahi olarak tanımlayan EA Partners başkanı, kendisine sorulan oyunu gelecek yıl görebilecek miyiz soruna da kısaca "Evet" yanıtını verdi.
 
     Resident Evil serisinin ruhunu kaybettiğini düşünenlerden misiniz? Shinji Mikami'nin yeni korku oyunu umudunuz olabilir.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak EA Shinji Mikami Resident Evil David DeMartini Korku
Project K'nın Adı Belli Oldu Geçen Hafta Xbox Live'da En Çok Oynananlar

sf4master

12.5.2010 19:23:32

0
iştee bu bee mikami bombayı patlattı benim sesimi duydu resident evil 2 den sonra tekrar adam gibi oyun oynayabilecez.artık yaşamak için bir sebebim var:D
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Vanquish
+ TAKİBE
AL
6 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız