Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Prison Architect, Morphies Law ve Bad North Bugün Switch'e Geliyor

 
 
Nintendo Prison Architect, Morphies Law ve Bad North oyunlarının bugün Nintendo eShop üzerinden Switch için çıkış yapacağını duyurdu.
 
Prison Architect: Nintendo Switch Edition'da “All Day and a Night” ve “Psych Ward” indirilebilir içerikleri bulunacak. Cezaevi inşaa ve yönetim simülasyon oyunu Prison Architect şu anda PlayStation 4, Xbox One, Xbox 360, PC, Mac, Linux, iOS ve Android üzerinde ulaşılabilir durumda.
 
"Robot morfoloji odaklı 3D shooter" oyunu Morphies Law tam olarak Türkiye saati ile 20:00'da Switch için çıkacak. Oyun daha sonraki bir tarihte PC'ye de gelecek.
 
Roguelite tipi gerçek zamanlı taktik oyunu Bad North'un Switch'in yani sıra bu yıl içinde diğer konsollara, PC'ye ve mobil cihazlara çıkması planlanıyor.
 
Üç oyunun da Switch versiyonu çıkış fragmanlarını aşağıdaki oynatıcılardan izleyebilirsiniz.
 
Prison Architect: Nintendo Switch Edition
 
 
 
Morphies Law
 
 
 
Bad North
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Nintendo NX Nintendo X NX Yeni nesil konsol 2016
Windjammers 2 Switch ve PC için Duyuruldu This War of Mine, Everspace, Terraria, Slay the Spire, Baba Is You ve Night Call Switch'e Geliyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Nintendo Switch
+ TAKİBE
AL
9 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız