Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Prey'in Tanıtım Videosu Kadın Ana Karakter Odaklı

 
 
   Bethesda Softworks geçtiğimiz aylarda Prey için oynanış görüntülerinden oluşan bir tanıtım videosu paylaşmıştı ve Morgan Yu ana karakterimiz olarak videoda yer alıyordu. Bethesda Softworks bugün yine aynı videoyu paylaştı ancak bu videoda bir farklılık var ki o da kadın ana karakterin bulunması.
 
   Takip edenlerin bileceği üzere oyunun başında yapacağımız seçimle erkek veya kadın karakter ile oyunu oynayabileceğiz. Paylaşılan videoya aşağıdan ulaşabilirsiniz. İyi seyirler.
 
   Dishonored ile tanıdığımız Arkane Studios tarafından geliştirilen Prey, 2017 yılında PlayStation 4, Xbox One ve PC için çıkış yapacak. 
 
   Oyun hakkındaki önemli bazı detaylara da buradan ulaşabilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
arkane bethesda action aksiyon prey prey 2 bilim kurgu psikoloji
Mafia 3'ün Oyun Hataları Hem Güldürdü Hem de Biraz Üzdü Call of Duty: Infinite Warfare'in Betası için Tanıtım Videosu Paylaşıldı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

11.10.2016 14:25:41

+1
219 tl olur ve pek satacagini sanmam nekadar bekledigim.oyun olsada %75 indirim olmadan lüks bir oyun

R-10

11.10.2016 00:12:27

0
Sabırsızlıkla bekliyorum

gerçekoyuncu11

10.10.2016 21:53:38

0
en çok beklediğim oyun bakalım nasıl olacak bethesdaya ve arkane güveniyorum bu oyun büyük ihtimalle doom 3 gibi bir oyun olacak korku temasına biraz daha kayarsa müthiş olacağını düşünüyorum kendi adıma zaten oyun bethesda olunca kısa olma şansıda yok.

Hoid

10.10.2016 21:53:12

+1
Benim çok hoşuma gitti ve izlerken germeyi başardı . Uzay temasına bayılırım o yalnızlık ve çaresizlik hissini çok iyi yansıtmışlar , atmosferde şahane . Tek eksiği gördüğüm kadarıyla grafikleri ki bethesda oyunundan bahsediyoruz modlarla uçururlar bu oyunu . Çıktığı gibi alacağım . O sondaki mimic aldı götürdü beni dahakayı hatırlattı bana niyeyse .

mementopolis

10.10.2016 21:37:56

0
quote:

Orijinalden alıntı: alihancetintr Arkana Studios'a güvenim tam. Dishonered oyunundan sonra. Prey bildiğin Half Life-Doom-Quake tarzında olacak tam istediğim gibi her türlü alınır.
Bende oynamak istiyorum ama oyun özünden kopmus. Uzayli istilasi olsa ilk oyun gibi :D neyse der idim. iptal olan prey 2 de de buna benzer bir konsept vardi ama yapamadilar fala. Simdi ismini kullanip farkli bir oyun getirdilr. Tabi iyi veya kötü yada hayal kirikligimi cikinca görecegiz. Bazi oynanis dinamikleri göze batsada bazilari güzeldi.

Guest-2C5CD639E

10.10.2016 21:00:03

+1
Arkana Studios'a güvenim tam. Dishonered oyunundan sonra. Prey bildiğin Half Life-Doom-Quake tarzında olacak tam istediğim gibi her türlü alınır.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Prey
+ TAKİBE
AL
7 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız