Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Prey ‘Mooncash’ DLC'si ve Yeni Güncellemesi Yayınlandı

 
 
   Bethesda Softworks ve Arkane Studios Prey için ‘Mooncash’ indirilebilir içeriğini duyurdu ve duyurulmasıyla birlikte çıkışını gerçekleştirdi.
 
   ‘Mooncash’ PlayStation Store'da 60,00 TL; Xbox Store'da ve Steam'de 90,00 TL.
 

Ay'daki gizli bir TranStar üssünden kaçmak için muazzam engelleri aş. Karşındaki düşmanlar, seni bekleyen tehlikeler, erişeceğin hedefler ve kazanacağın ödüller oynadığın her seferde değişiyor. Prey'in sürekli değişen, dinamik ve bir o kadar da tehlikeli bir ortamda geçen ve defalarca tekrar oynanabilecek Mooncrash mücadelesi, en deneyimli oyuncuları bile zorlayacak bir gerilim ile müthiş bir heyecan sunuyor. 

 
   ‘Mooncash’ hakkındaki tüm detaylara Steam sayfasından ulaşabilirsiniz. 
 
    Ücretli indirilebilir içeriğin yanı sıra bir de ücretsiz bir güncelleme yayınlandı. Bu güncelleme ile birlikte Prey'in artık üç oyun modu bulunmakta: Story Mode, Survival Mode ve New Game.
 
   Duyuru fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz. 

Bu haberin bağlantısı
URL
arkane bethesda action aksiyon prey prey 2 bilim kurgu psikoloji
Doom: Eternal PS4, Xbox One ve PC için Duyuruldu Wolfenstein: Youngblood PS4, Xbox One ve PC için Duyuruldu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

wattonx

11.6.2018 15:14:27

0
Böyle bir oyunmu vardı?

Settlers

11.6.2018 11:27:32

+2
Hakkı yenen, arada kaynayan oyunlar listesinde son zamanlarda çıkan oyunlar arasında açık ara en üst sıralara adını yazdırır. Bu kadar harika bir oyunun, bu halde olması üzücü. Yalnız bu DLC hikaye modundan çok, hayatta kalma temalı galiba? Tam anlayamadım detay olsa keşke.

2K

11.6.2018 09:15:38

+3
Eğer Bioshock ve System Shock tarzı oyunları seviyorsanız kesinlikle almanızı tavsiye ederim. Arada kaynadı gitti ne yazık ki ama çıktığı yılın en başarılı oyunlarından bir tanesi. Ben normalde bitirdiği oyunu hemen baştan oynayan bir oyuncu değilim, üzerinden zaman geçmesi lazım. Fakat Prey'i bitirdiğim gibi tekrar oynamıştım. Bethesda'ın oyunları güzel olsa bile reklam yapmayı, oyunlarını tanıtmayı bilmiyorlar sonuçta alışık değiller çoğu serisinin reklamını oyunlar kendi yapıyor. O yüzden videolardan, fragmanlardan Prey'in nasıl bir oyun olduğu belli olmuyordu. Oyunun arada kaynayıp gitmesinin nedeni bence bu.

DiyarDilimPırasa

11.6.2018 07:12:13

+2
Kimisi için çok övülen bir oyundu da arada kaynadı gitti.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Prey
+ TAKİBE
AL
7 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız