Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Predator: Hunting Grounds Xbox Series ve PS5'e Geliyor

 
 
IllFonic tarafından geliştirilen ve Sony Interactive Entertainment tarafından yayınlanan nişancı aksiyon oyunu Predator: Hunting Grounds, Xbox Series ve PlayStation 5 konsollarına geliyor. Açıklanan detaylara göre oyunun mevcut PlayStation 4 ve PC (Steam, Epic Games Store) sürümlerinde yer alan tüm güncellemeler yeni konsollarda boy göstermeye hazırlanıyor.
 
Predator: Hunting Grounds güçlü bir topluluğa sahip
 
 
 
2024 yılının sonlarında Xbox Series ve PlayStation 5 platformuna gelmeye hazırlanan Predator: Hunting Grounds, tüm güncellemeleri içeriyor ve tam bir oyun deneyimi sunmayı hedefliyor. Geliştiricisi stüdyo IllFonic diğer taraftan oyunun yayıncılık haklarını Sony Interactive Entertainment'tan devralacağını açıklıyor.
 
IllFonic CEO'su Charles Brungardt bir basın açıklamasında şu ifadeleri kullanıyor: “Oyunumuz güçlü bir kitleye hitap ediyor ve bu kadar desteklendiğini görmek bizi memnun ediyor. Oyunun yayıncılığını artık biz üstleniyor ve tam bir oyun deneyimini sizlere sunmak istiyoruz.”
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Predator: Hunting Grounds sony predator 1 vs 4
Hız Tutkunlarının Vazgeçilmez Oyunu: Asphalt Serisi Büyülü Bir Dünyanın Kapıları: Kingdom Hearts Serisi

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Predator: Hunting Grounds
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız